Ben de yaptım bir sürü...mamalar aldım koydum...hadi mahallendekilere yettim ama arabada otobüste giderken camdan gördüklerime çok üzülüyorum çoookkkkKiyamam ben sana da senin gibi disardaki binlercesine de.
Bugun bunlari yaptim.Sifir maliyet.
Herkes yapmali.Ne kadarina ulasabilsek kardir.Usumesinler
Eki Görüntüle 1733823
Ben de yaptım bir sürü...mamalar aldım koydum...hadi mahallendekilere yettim ama arabada otobüste giderken camdan gördüklerime çok üzülüyorum çoookkkk
Nolur sanki bu günlerde herkes kapısının önüne bi kutu bir de mama koysa
arkadaşlar bişey sorcam hani böyle koca poşetlerle satılan mamalar var bunlardan mı veriyorsunuz kedilere zaten buralarda pek köpek göremiyorum
bunlar daha mı besleyici
yoksa hani makarnadır balıktır et vb. veriyorum b alkondan ama
O mamalar cok pratik.Hemen al gotur koy.Hatta biz arabanin bagajinda devamli tutuyoruz.Yolda durdugumuz gordugumuz an veriyoruz.Makarna daha ugrastirici.Ama mama bittigi icin yapverdim hemen ben.
Bana sorarsan mama daha pratik.
Kedi köpekler makarnayı çok seviyorlar..bende hem kuru mama var hem yaş mama...inan o kadar açlar ki hiçbirşeye hayır demiyorlararkadaşlar bişey sorcam hani böyle koca poşetlerle satılan mamalar var bunlardan mı veriyorsunuz kedilere zaten buralarda pek köpek göremiyorum
bunlar daha mı besleyici
ben etli pilavlar artınca ya da makarna gibi şeyleri poşete doldurup veriyorum.arkadaşlar bişey sorcam hani böyle koca poşetlerle satılan mamalar var bunlardan mı veriyorsunuz kedilere zaten buralarda pek köpek göremiyorum
bunlar daha mı besleyici
Benim bildiğim bir yerde okumuştum sokakta ki hayvanlara asla çiğ et vermeyin yazıyordu.hatta babam sokaktaki kedilere bakıyor o hep marketlerden çiğ et alırdı onu da uyarmıstim.çiğ et hem onlar hem de çevre için zararlı yazıyordu.Sokak hayvanları için sosis haşlamak neden ? Bildiğim kadarıyla onların bağışıkları çiğ yiyeceklere alışkın.
Yanlış mı biliyorum ?
Bünyeleri alışık diye birşey yok aslında...hangi köpek ne kadar yaşıyor bilmiyoruz ki...bugün çöpten yerken gördük belki ama ya yarına çıkmıyorsaSokak hayvanları için sosis haşlamak neden ? Bildiğim kadarıyla onların bağışıkları çiğ yiyeceklere alışkın.
Yanlış mı biliyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?