• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğuktan ders çalışamıyorum..

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
merhabalar:)

evimiz çok soğuk. dört öğrenciyiz. elektrik parası vs ortak malumunuz. hep yüksek geliyo elektrik sobası yaktığımız için. o yüzden yakamıyoruz artık.

gündüz sokağın gürültüsü araba sesi vs derken ben odaklanamıyorum gece çalışıyorum. haliyle geceleri daha soğuk olduğundan çok üşüyorum ellerim buz gibi oluyor.

elektrikli battaniye alsam da sandalyeme sersem ne kadar yakar? ne kadar artar fatura? bir de öyle durduk yere yangın falan çıkar mı ki?

hazır konu açılmışken son bir soru :p geceleri çalışıyorum, sabaha hayal meyal hatırlıyorum geceyi. verimli çalışma tüyolarınızı da ısınma tüyolarıyla beklerim:) çok teşekkür ederim:) eğer çok yakmaz diyorsanız kızlarla birer tek kişilik battaniye alıcaz:) bu arada hemen cevap veremeyebilirim konu sahibi kayıplara karıştı demeyin (:

İyi güzelde bir kış elektrikli battaniyeyle geçmez. Üç beş ay faturayı fazla ödeyeceksiniz. Ama ısınacaksınız bunun başka yolu yok ki. Evi değiştirin veya. Yani kışın ortası geçiçi bir çözüm bilemiyorum durulmaz öyle evlat. Soğuk içinize işler kötü hastalanırsınız.

Sarjlı sobalar var,
Sonra su şişelerine sıcak su doldurup ısınabılırsın.
O sobaların bide az yakanları var,dusunursen ondan alın.
Yeriniz neresi, gönderelim hemen 1 tane
var sobamız kömür sobası da var.

kömür sobasını korkudan yakamıyoruz malum hadi uyuyalım diyo insan gündüz okul gece ders. elektrik sobamız da var.
çook teşekkür ederiz ama çok güzel insanlarsınız ❤

Fatura çok geliyor diye yakmamazlık olmaz. Bugün faturaya vermediğiniz parayı yarın hastanelere verirsiniz.
Başka şeylerden kesin sobanızı yakın. Elektrikli battaniye tehlikeli onu çok uzun yakamazsınız o yatağa girerken yakılır sonra kapanır yatağın sıcağıyla uyursunuz.
Evi yakarsınız diğer türlü

kömür sobasını korkudan yakamıyoruz malum hadi uyuyalım diyo insan gündüz okul gece ders. elektrik sobamız da var.
Sen, cok ama cok yi anliyorum,
Bende hem calısıyorum, hem okuyorum.
Bende gece ders calısıyorum.
Ozelden yazar misin bana yeri

Yer Urfa ise eğer bir ufo var benim evimde kullanmadığım. Battaniye filanda verebilirim.

Zehirlenmekten mi korkuyorsunuz?uyumadan önce söndürüp yatsanız onun sıcaklığı bir süre daha devam eder

450 gelmiş. çamaşır bulaşık mak. tost mak hep çalışıyo.
450 mi naptiniz siz ya 4 kisi cok musrifsiniz bence kurun bir soba yskin gurul gurul isinin.bu kis zaten cok soguk geciyor yazik ablacim hasta olur yataklara dusersiniz.450 cok fszla biraz idareli olun.soba kurun gece yskmayin zehirlenmessiniz meraketmeyin

Kalp-Seklinde-Cep-Sobasi-hergunyeniurun-com-2001x5135x19982_orj.webp

içinde kimyasal barındıran bu jel içindeki metal katölizüru çıt ederek reaksiyona girmesi ve kristalizie olarak ısı yaymasını sağlıyor.90 95 dereceleri bulan sıcaklığı 40-60 dakika arası değişiyor. kaynar suda kısa süre bekletildiğinde tekrar jel halini alıyor 1000 kere filan kullanabiliyorsunuz. Cep sobası adı
fiyat 10-20 tl

450 mi naptiniz siz ya 4 kisi cok musrifsiniz bence kurun bir soba yskin gurul gurul isinin.bu kis zaten cok soguk geciyor yazik ablacim hasta olur yataklara dusersiniz.450 cok fszla biraz idareli olun.soba kurun gece yskmayin zehirlenmessiniz meraketmeyin
tamam peki

Back
X