- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
-
- Konu Sahibi ipek_annesi
Hayır neden tek suçlu siz olasınız? Eğer soğuduysa oturur anlatır bir çözüm bulunur yani neden kadın suçlu oluyor ki?Eşimle üniversite yıllarında tanıştık , 7 yıl flört ettik. Bu flört zamanında tam bir cinsel birliktelik olmadı ama nadir zamanlarda fırsatı yakaladıysak eğer yakınlaşıyorduk ve tutkulu birbirini arzulayan bir çift gibiydik.Evlendik ve bu kadar geçmiş yıla rağmen cinsel birlikteliğimizi iki haftada ancak tamamlayabildik.Ama eşim ilk zamanlardan beri istekli hiç olmadı yanaşan hep ben oldum.Erken boşalma sorunumuzda vardı.Daha evliliğimizin İlk yılının sonunda zamanın modası olan 900 lü hatları aradığını öğrendim dünyam başıma yıkıldı, üstesinden geriliriz diye düşündüm demek ki bi şekilde devam ettik kabullendim ,ama çok vakit geçmeden bu hatayı ikinci kez tekrarlayınca ya boşanacaktık yada tedavi olacaktık.Ağlaya ağlaya psikiyatrist yolları gözüktü bana , ayrı ayrı seans alıyorduk.Bize evde yapmamız gereken ev ödevleri veriyordu daha çok erken boşalma ile ilgili ama ben bu ihanete katlanamıyordum.Tedavi esnasında kayınvalidemi kaybettik ve o tedavide bizde arada kaynadık gittik.Adım çıktı çocuğu olmuyor diye ama bilmiyorlardı evde ki durumu , çok şükür sonunda Allah nasip etti bir evlat şuan 7 yaşında.13 yıldır evliyiz , 20 yıldır birlikteyiz en güzel yıllarımı verdim.Eşimi seviyorum ama bu konu hala kanayan yara içimde ve geçmiyor düzelmiyor.Eşim daha soğuk olunca benim normal kadınsal isteğim bile onun için aşırı geliyor.İkinci çocuğu istemeye korkar oldum.Hep ben isteyen arzulayan taraf oluyorum, dokunmasam koltuktan yatağa gelecek hali yok.Hatırlatmasam 15-20 güm yanıma yaklaşmaz.Ve ben bu işten sıkılıp azıcık sitem edeyim desem ilgi beklediğimi dile getirsem hemen savunması şu şekilde oluyor , çok dır dır yapıyorsun ben duygusal bir adamım , şuan konuşmaların beni kendinden soğutuyor onun içmde içimden gelmiyor diyor.Tek şuçlu ben miyim ? Yoksa bana mı atıyor bunun sorumluluğunu ?
Çok uzun oldu biliyorum ama yaşadığım 20 yılı anlatmak istedim ...
Dilerim bu sürünen evliligi bitirme cesareti bulursunuz.Şuan ilk defa burada bu tarz birşey paylaştım.O kadar çaresizim ki.Az önce yine benzer bir senorya yaşandı bizim evde.Ve ben gecenin 3 ü olmuş ağlıyorum bunları yazarken.Ya şunu anlayamıyorum herşey yolundayken bile cinsel hayatımız mükemmel hiç olmadı ki , ben sitem ettiğim ilgi beklediğimi söylediğim için bozuluyor ?
beklentileriniz normal. size atiyor sucu. ya aseksuel bir insan ya da depresyonda.. yada biyolojik sorunu var.
sizin gibi cok erken yasta es secip yoldan geri donmeye de yuz bulamayan cok insan tanidim. Yanlisin neresinden donsen kâr. Ben 25-26 yasimda sectin esimi. Keske daha gec secseydim. Daha bilincli olsaydim diyorum. baska turlu huylarindan memnun musunuz esinizin?18 yaşından beri birlikteyiz.Ne gördüysem onda gördüm ben.
Hiç aynı gün birden fazla ilişkimizin olduğunu bilmem ben ,üstüste hiç olmadı nerdeyse.13 yılda bir eli geçmemiştir
Dilerim bu sürünen evliligi bitirme cesareti bulursunuz.
Geçip giden bir gençliğe çok üzüldüm. Hala gençsiniz tabii ben ilk gençliği kastediyorum.O ilk hatayı yaptığı ana geri dönebilsem keşke diyorum , belki o zaman olmalıydı.Elime telefon görüşme çıktılarını aldığım günSayfalarca saatlerce konuşmuş , neden niye diye çok sorguladım ama çok çok geride kaldı artık 12 sene ve şuan bir çocuğum var Ve ben eşimi seviyorum yada sevdiğimi sanıyorum başka kimseyi görmediğim için bilmiyorum
sizin gibi cok erken yasta es secip yoldan geri donmeye de yuz bulamayan cok insan tanidim. Yanlisin neresinden donsen kâr. Ben 25-26 yasimda sectin esimi. Keske daha gec secseydim. Daha bilincli olsaydim diyorum. baska turlu huylarindan memnun musunuz esinizin?
Bizde 25 yaşında evlendik , diğer insanlara karşı çok iyi.Kendisi işinde gücünde sayılam sevilen birisi.Çocuğuyla da ilgilenir.Bende öğretmenim bu pandemi sürecinde hep evdeyiz , evden çalışıyoruz insan görmüyorum nerdeyse.Tek dayanağım çekirdek ailem oldu, eşimden ilgi alaka ve yakınlaşma beklemem suç mu ?
Geçip giden bir gençliğe çok üzüldüm. Hala gençsiniz tabii ben ilk gençliği kastediyorum.
tabiki en dogal hakkiniz.. ona bagimli da degilsiniz. kendi ayaklariniz uzerinde durabilirsiniz. bosanmayi dusunmediniz mi hic? tedavi olmak istemiyor belli ki. cocuk olmasa ayrilirdiniz belki de..
Normali bu değil ama kendinde kusur görüp çözüme yanaşmıyorsa tercihi maalesef siz yapacaksınız, ya böyle kabulleneceksiniz ya bırakıp gideceksiniz. Birlikte geçirdiğiniz 20 yıl gelecek yıllarınızdan daha mı uzun acaba, iyi düşünün. Bunun için boşanılır mı diyen çok insan var ama erkekler bunun için aldatıyor terkediyor. Kadının erkekten farklı olması mı lazım
Bacım biz salmadık, üstüne düştük, hep ortama zemin hazırladık da ne oldu, adam bu sefer kendi eksikliğini illa ki yamayacak bahane bulacak ya beni çok zorluyorsun, üstüme fazla geliyorsun bunalttın sıktın diyerek topu bana attı, ha bir de üstüne senin aklın fikrin orda, insanın yorgunluğundan bile anlamıyorsuna döndürdü işi. Yorgunum dediği haftada biri bile layığıyla yapmayı beceremeyen bir adam. Ben artık yorgunum, üzgünüm bahanelerine inanmam bir erkeğin. Bir yorgunsun, iki yorgunsun üçüncüye illa ki ortam yaratır zaman bulursun çünkü fıtrat böyle. Üçüncüye bulamazsan eğer bir problem vardır kesinlikle. Adamın yaradılış amacı bunun üstüne kurgulanmış çünkü, o isteğin gelmemesi ve bunu bahanelerle, topu karşı tarafa atmakla geçiştirmeye imkan yok. Sağlıklı adam duramaz çünkü. Bunun karşı tarafla alakalı oldugunu pek düşünmüyorum bende senin gibiErkekler kendi eksikliklerinin üstünü kapamak için hem eşlerine mana bulurlar. Sorsan 'Benim bu halim hep eşimden dolayı' derler. Onlar kusursuz ama kadınlar hiç mükemmel zemini hazırlayamıyorlar onlara göre. Hele ki çocuk olduktan sonra kadın ya salmıştır ya da çocuğa dalmıştır o zaman da bu bahaneler başlar.