Soğukluğunun sebebi ben miyim ?

Kadınların eskiden baş ağrısı bahaneleri vardı şimdi erkeklerin yorgunum bahanesi var. Ya Allah aşkına nefs yorgunluk dinler mi? Anlayacağın insanın içi gıdıklanmıyorsa şeytan üflemiyorsa kulağına olmuyor gerisi bahane. Kadınlarda hep kendini sorguluyor işte hiç karşındakini tartmıyor. Erkeklerde bundan istifade manayı hoppp kadınlara buluveriyor. Yakınen biliyorum

O zamanlar bende kendimi aldatılmış hissediyordum , terapide ağlamaktan gözyaşım kalmamıştı.Hala atlatmış değilim, büyük bir güven kaybı.Bende çok sordum kendime madem o hatları arayarak boşalıyor , neden beni reddediyor diye Çok mu eski kafalıyım bilmiyorum, ilk eşim, ilk sevdiğim ayrılamam başkasıyla yada yalnız yapamam gibi geliyor.Bağımlı gibiyim , birde çocuk olunca iki defa düşünüyorum

Bizim ilk günden beri öyleydi , hiç dilediğim hayal ettiğim gibi olmadı ki Oysa 7 yıl çıktığım o adam bu değildi İş acaba ciddiye gelince mi böyle oldu yada yetiştirilme biçimimiz mi buna sebeb

Hormonel sorunlar da olabilir , ama benimki okumuş cahil. Hiç ileri görüşlü değil bu konularda , o kadar insanı yönetiyor sözü geçiyor, kendine gidip bir hormon testi yaptırmaz

Ya bu adamlar işçi değil , hamal değil ,akşama kadar inşaat yapanların boy boy çocuğu var iş yorgunlukla olsaydı onların olmazdı Bizim ki masa başı işinde , ama desen ki onlardan bin kat daha yoruluyor Ya kendini bana bıraksa ben halledicem ama iş o raddeye gelemiyor ki 180 derece yatış her gece ,koltuktan kaldıramıyorum

Ağzını biraz açsan makyaj, giyim kuşam Allah ne verdiyse bahane türetirler. Suç yine sende olur. Bir de ketum durup susunca çözülecek sanıyorlar kendi kendilerine. Konuşup açık seçik sorunlarının ne olduğunu ne istediklerini de söylemiyorlar. Eskiden neyse şimdi de her şey öyle ama değişen ne anlamak çok zor. Kardeş kardeş yaşamaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…