- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 33
- Konu Sahibi ipek_annesi
Kadınların eskiden baş ağrısı bahaneleri vardı şimdi erkeklerin yorgunum bahanesi var. Ya Allah aşkına nefs yorgunluk dinler mi? Anlayacağın insanın içi gıdıklanmıyorsa şeytan üflemiyorsa kulağına olmuyor gerisi bahane. Kadınlarda hep kendini sorguluyor işte hiç karşındakini tartmıyor. Erkeklerde bundan istifade manayı hoppp kadınlara buluveriyor. Yakınen biliyorumBacım biz salmadık, üstüne düştük, hep ortama zemin hazırladık da ne oldu, adam bu sefer kendi eksikliğini illa ki yamayacak bahane bulacak ya beni çok zorluyorsun, üstüme fazla geliyorsun bunalttın sıktın diyerek topu bana attı, ha bir de üstüne senin aklın fikrin orda, insanın yorgunluğundan bile anlamıyorsuna döndürdü işi. Yorgunum dediği haftada biri bile layığıyla yapmayı beceremeyen bir adam. Ben artık yorgunum, üzgünüm bahanelerine inanmam bir erkeğin. Bir yorgunsun, iki yorgunsun üçüncüye illa ki ortam yaratır zaman bulursun çünkü fıtrat böyle. Üçüncüye bulamazsan eğer bir problem vardır kesinlikle. Adamın yaradılış amacı bunun üstüne kurgulanmış çünkü, o isteğin gelmemesi ve bunu bahanelerle, topu karşı tarafa atmakla geçiştirmeye imkan yok. Sağlıklı adam duramaz çünkü. Bunun karşı tarafla alakalı oldugunu pek düşünmüyorum bende senin gibi