sıcak birşeyler iç canım benm de kronik bademcik iltihabım var her soğupa çıktığımda hissediyorum bunu.limonlu ıhlamur iyi gelebilir.Burda kar yağıyor.
Bugünde saçımı topladım şapkasız dışarı çıktım.
Kafam üşüdü resmen.
2 saattir sıcak ortamdayım ama burnumdan nefes aldığımda gözlerimin arkasına doğru olan kısımda bi acı hissediyorum ve acı hep devam ediyor bildiğin o nokta üşüyor.
Sinüzit gibi yani.
Neden olabilir.
Nasıl geçer bi akıl verebilir misiniz ?
İnanın o sınuzit denılıp küçümsene hastalık çok illet bişeyBurda kar yağıyor.
Kafam üşüdü resmen.
2 saattir sıcak ortamdayım ama burnumdan nefes aldığımda gözlerimin arkasına doğru olan kısımda bi acı hissediyorum ve acı hep devam ediyor bildiğin o nokta üşüyor.
Sinüzit gibi yani.
Neden olabilir.
İnanın o sınuzit denılıp küçümsene hastalık çok illet bişey
Ay 15 tatıllerde bır agrı yasadım antıbıyotıksız geçemdi yüzümün sağ tarafı şişti
Gece gunduz uykusuz gecırdım
Doktora gıdın ılac yazdırın ilerlerse cok zor oluyor
Gecmıs olsun
sıcak birşeyler iç canım benm de kronik bademcik iltihabım var her soğupa çıktığımda hissediyorum bunu.limonlu ıhlamur iyi gelebilir.
Yaw ağızını hayrı aç, baharı güneşi bekliyoruz biz dört gözleKendini koruyacaksın. Üşütüyorsun şu an ve başında ağrıyacak belli ki
Orası neresi kar var dedinne güzel buralarda da yağsa keşke
benim hep karşılaştığım sorun geniz eti problemim var benim. sıcak su dolu bir kaba yüzünü eğ ve buharında bekle kesin çözümBurda kar yağıyor.
Kafam üşüdü resmen.
Sinüzit gibi yani.
Neden olabilir.
Yaw ağızını hayrı aç, baharı güneşi bekliyoruz biz dört gözle
Kendini koruyacaksın. Üşütüyorsun şu an ve başında ağrıyacak belli ki
Orası neresi kar var dedinne güzel buralarda da yağsa keşke
Yaw ağızını hayrı aç, baharı güneşi bekliyoruz biz dört gözle
benim hep karşılaştığım sorun geniz eti problemim var benim. sıcak su dolu bir kaba yüzünü eğ ve buharında bekle kesin çözüm
Ben kar'ı çok seviyorum.. ruhum huzur buluyor karlı havada şekerim
Sicak bir dusla gecer.Burda kar yağıyor.
Kafam üşüdü resmen.
Sinüzit gibi yani.
Neden olabilir.