Merhaba arkadaşlar kamuda çalişıyorum.birkaç ay oldu yeni işime başlayalı.Biraz yabancilik çektim başka kurumdan geldim bu kuruma.Kadro karışık iyisi de var kötüsü de haliyle.Bir kız arkadaşla kısa zamanda samimileştik ortak noktalarımiz çok onu fark ettim kaliteli bir arkadasligimizin olucağina inandım.iş haricinde kendisiyle dişarida da aktivitelerimiz olur diye planladik.Bir süre başka bir alanda çaliştım kurumda o ara göremedik birbirimizi.Yazdı konuştuk ama sonra soğuk aldım o ara yoğunluktan da yazamadim sonraki zamanda hal hatır soramadim.Aklimdaydi hep.Sonra yazdım kendisine saatler sonra cevap verdi tripli cümleler kullanmadı ama çok çok soğuktu.Cümle sonlarinda nokta kullandi hep oysaki hiç öyle konuşmazdı.2 3 hafta ben yazmadım diye öyle olduğunu düşündüm.Ben de hastaydım dedim baktim hiç buna rağmen üslubunu degiştirmedi.özlemişim seni dedim buna yanit vermedi geçiştirdi.Göruşurüz dedim sonlandırdim mesajlari.Bir daha konuşmadik ve rahatsizlik duydum eften püften şeylerle uzaklaşan bir arkadaş istemiyorum ben.Kendisine buluşalim diyecektim ama tavrindan dolayi vazgeçtim.Kendisiyle yakin zamanda karşilaşicaz aynı alanda olucaz ve ben nasıl davrancağıma karar veremedim henüz bana ne dersiniz?