Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri soğuk su ve egzersizler gögüsü küçültürmü

nazd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
36
0
37
arkadaşlar. göğüsümüze soğuk su tutunca yada sıkılaştırıcı egzersizler yapınca tamam gögüs sıkılışıyor ama sıkılaştığı için küçülmüyormu. yeni ben soğuk su tutunca çok küçülüyor

valla soğuk su kan dolaşımını arttırdığı için büyütür dikleştirir diye biliyorum ben ama egzersizi nasıl yaptığına bağlı.

evt egzersiz için bşi diemem bilmiorm ama soğuk su altnda sıkılaşır ve dikleşir dik oluncada göğsn yukarı kalkacağı için daha büyük gösterir ama sen üstten kafanı eğip göğüslerine bakarsan eski biraz daha sarkık halini göremiceğin için göğüslerin küçldü zannediyo olabilrsnde canım çnkü dik durmynca kafanı eğp bakarkn büyük sanıosn ama aynya dönp yan baktıında egzerszden vsden sora farkı görrsn üstleri daha dik durur zemuszemus

soguk su kucultmez
öyle olsa şimdiye tahta gibi olmuştu benimkiler
ama maşallah 85ten de taşcaklar utanmasalar :roflol:

Canım, eğer ağır egzersiz yaparsan göğüs kasların gelişecek ve kas üzerindeki yağ kastan ayrılacaktır yani fazlası göğüs dokusu içerisindeki yağa baskı yapar ve göğsü küçültür fakat bu kolay olacak bir şey değil tabiiki, çok düzenli ve ağır egzersiz gerek, örneğin profesyonel jimnastikçiler ve yüzücülerde bu sıkıntı yaşanır.ev sporcularının korkacağı bir şey değil :)

X