Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışıyorum bacım, sabah 8 akşam 17:30Sen de mi yoksun nerdesin neden gelmiyorsun ben yine leylayım bu ara kolesterol yükseliyor sanırım hep uyuyorum
![]()
Allah iyiliğini versin kız![]()
Hadi ya başladın mı geçen bahsini görmüştüm hayırlı olsun nerde başladın canım sağolasınÇalışıyorum bacım, sabah 8 akşam 17:30
Eve gelmem 7 yi buluyor
Geçmişler olsun Duzsuzum![]()
Büyük bir konfeksiyon fabrikasında canımHadi ya başladın mı geçen bahsini görmüştüm hayırlı olsun nerde başladın canım sağolasın
Tam kan tetkiklerini yaptırman lazımHayatımda hiç bu kadar dengem sasmadj şu son bı aydır ne doğru düzgün uyuyorum nede uyanıyorum![]()
Yok kız benle alakası yok çocuklar in uyku düzenleri her birinin bozuldu eskiden gece ful uyuyan çocuklar gitti sabah erkenden kalkan çocuklar geldi kız benden sonra kalkardı heo şimdi her gece 3-5 arası illaki uyanıyor geziyor evin içinde sonra tekrar yatıyoruzTam kan tetkiklerini yaptırman lazım![]()
Allah yardımcın olsunYok kız benle alakası yok çocuklar in uyku düzenleri her birinin bozuldu eskiden gece ful uyuyan çocuklar gitti sabah erkenden kalkan çocuklar geldi kız benden sonra kalkardı heo şimdi her gece 3-5 arası illaki uyanıyor geziyor evin içinde sonra tekrar yatıyoruz![]()
Sağol gerçekten gündüz hiç uyumayan ben gündüz illaki uyuyorum kızla birlikte bir posta gece 1 de yattım 3 de kalktık kızla yarım saat dolaştık evin içinde sonra yattık 5 te oğlanlar uyandı bende stres tavandi bugün 2 saat uyumuşum o yetti :))Allah yardımcın olsun![]()
Merhaba canım ne yapıyorsun.Bu akşam kimse yok:)İyi geceler herkese![]()
Evet hafta sonu sakinliği var :) çocuğu uyuttum bende bşyler araştırıyordum oğlum bi kaç haftadır istediğini yapmadığım zamanlar bana vuruyor git diyor pedegog makaleleri filan karıştırıyordumMerhaba canım ne yapıyorsun.Bu akşam kimse yok:)
Kaç yaşında canım :)Evet hafta sonu sakinliği var :) çocuğu uyuttum bende bşyler araştırıyordum oğlum bi kaç haftadır istediğini yapmadığım zamanlar bana vuruyor git diyor pedegog makaleleri filan karıştırıyordum
31 buçuk aylık :) 2 bçk yaşındaKaç yaşında canım :)
Canım 2 yaş ergenliği diye bir şey var.Bilmem duydun mu:)31 buçuk aylık :) 2 bçk yaşında
Yok abla sendromu duydum da onu bilmiyorum nasıl davranacağımı da bilemiyorum bağırmıyorum azarlamıyorum sabır ediyorum şükür ama bazen çok zorluyor ya hele markette istediğini almayınca bambaşka birine dönüşüyor sadece bana vuruyor babaya başkasına vurmuyorCanım 2 yaş ergenliği diye bir şey var.Bilmem duydun mu:)