• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Tam kan tetkiklerini yaptırman lazım :110:
Yok kız benle alakası yok çocuklar in uyku düzenleri her birinin bozuldu eskiden gece ful uyuyan çocuklar gitti sabah erkenden kalkan çocuklar geldi kız benden sonra kalkardı heo şimdi her gece 3-5 arası illaki uyanıyor geziyor evin içinde sonra tekrar yatıyoruz :(

Yok kız benle alakası yok çocuklar in uyku düzenleri her birinin bozuldu eskiden gece ful uyuyan çocuklar gitti sabah erkenden kalkan çocuklar geldi kız benden sonra kalkardı heo şimdi her gece 3-5 arası illaki uyanıyor geziyor evin içinde sonra tekrar yatıyoruz :KK43:
Allah yardımcın olsun :KK70:

Allah yardımcın olsun :KK70:
Sağol gerçekten gündüz hiç uyumayan ben gündüz illaki uyuyorum kızla birlikte bir posta gece 1 de yattım 3 de kalktık kızla yarım saat dolaştık evin içinde sonra yattık 5 te oğlanlar uyandı bende stres tavandi bugün 2 saat uyumuşum o yetti :))

Canım 2 yaş ergenliği diye bir şey var.Bilmem duydun mu:)
Yok abla sendromu duydum da onu bilmiyorum nasıl davranacağımı da bilemiyorum bağırmıyorum azarlamıyorum sabır ediyorum şükür ama bazen çok zorluyor ya hele markette istediğini almayınca bambaşka birine dönüşüyor sadece bana vuruyor babaya başkasına vurmuyor

Back
X