• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Mayasiz tarifi yok mudur acep recep?:KK53:
Mayasızda olur canım:)
Ben bazen hamura süt,yumurta ve sıvıyağ koyuyorum.Yumuşacık bir bazlama oluyor ve daha faydalı oluyor.İçinde süt ve yumurta var...
1 su bardağı süt
1 yumurta
1/2 çay bardağı sıvı yağ
Aldığı kadar un
Tuz

Canim bazlama hamuru lahmacun hamuruyla aynidir. Ben aksamdan gecen yogurdum buzdolabina koydum.. lahmacuna iyi oldu ama bazlamaya puf puf olmaz. Hamur cok soguk oluyo cunku.. birde uzun sure beklerse hamur eksiyo
Olsa sasardim zati:KK53:illa bana sabah sabah eksin olacak:işsiz:

Kolay gelsin canım:KK36:
Benden neyi çaldığını buldum seni yarın ifşa edeceğim (:

Sen deynep in kivirciklarini calmistin birde demi o_O

Benim kini kamufle etmek için çamaşır suyuna yatırmış sanırım :D

Gecmis olsun
Su videolarda gordugumuzden mi:KK45:bayiliyorum ya oyle videolara:KK70:manyagim galiba:KK70::KK70:
Bende öğrenince hastalığı baktım, dişimi fırçalarken midesi kalkan birisi olarak, o operasyonu nasıl yaptırırım bilmem :KK70:

Fakat, taşları aldırmak çözüm değilmiş. Kesin çözüm bademciği aldırmakmış :confused:

Mayasızda olur canım:)
Ben bazen hamura süt,yumurta ve sıvıyağ koyuyorum.Yumuşacık bir bazlama oluyor ve daha faydalı oluyor.İçinde süt ve yumurta var...
1 su bardağı süt
1 yumurta
1/2 çay bardağı sıvı yağ
Aldığı kadar un
Tuz
Sagolasin nevo ama evde sut yoko_O

Benden neyi çaldığını buldum seni yarın ifşa edeceğim :-)

Sen deynep in kivirciklarini calmistin birde demi o_O

Benim kini kamufle etmek için çamaşır suyuna yatırmış sanırım :KK70:
Hosgeldin kuzu:dondurma:
Bende öğrenince hastalığı baktım, dişimi fırçalarken midesi kalkan birisi olarak, o operasyonu nasıl yaptırırım bilmem :KK70:

Fakat, taşları aldırmak çözüm değilmiş. Kesin çözüm bademciği aldırmakmış :confused:
:KK17:

Bende hastayım :KK70: bademcik iltihabı var diye gittim. İltihap kokusu geliyor nefesimden çünkü.

Tonsil oluşmuş (bademcik taşı):110:

Bu da benim başıma gelirdi zaten dedim :bicak:

Nerede garip garip işler, hastalıklar :işsiz: hep bende :KK35:
Çok geçmiş olsun canım:KK200:
Aynı benim gibi:70:

Back
X