Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
@-cantanem- in anne-babası geldi, o giremez bir süre.:bicak:
@H E yeni elemana eğitim veriyordu en son. :bicak:
Ben sabah 6 da kalkıyorum, anca molalarda gelebiliyorum, akşamda erkenden uyuyorum :110:
Senin koşturman malûm, bitmiyor :bicak:
Küçük çocukluların işi daha zor, hele ki okullularsa, sürekli evde hastalık durumu hakimdir bu mevsimde :bicak:
Aynen canım kış mevsimi ile alakalı olabiliyor:)
Ben 1 aydır hastayım iyileşemiyorum:KK43:

Eskiden daha cok vaktim oluyodu benim sanki: ( bu sira nefes alcak vakit yok gibi: ( gunler kisaldi ondanmidir nedir
Olabilir canım yetişemiyoruz.İnan tek boş oturduğum zaman buraya yazdığım zamanlar.O sıradada sürekli kalkıp bir şeyler yapıyorum veya pcde başka işlere bakıyorum:)Uyumak dışında boş anım yok.Oda bu hafta bugün dışında 4-5 saat ancak uyudum:)

Olabilir canım yetişemiyoruz.İnan tek boş oturduğum zaman buraya yazdığım zamanlar.O sıradada sürekli kalkıp bir şeyler yapıyorum veya pcde başka işlere bakıyorum:)Uyumak dışında boş anım yok.Oda bu hafta bugün dışında 4-5 saat ancak uyudum:)
Nevo bazlamanin hamurunu simdi yapsam sabah pisirsem olur mu?

Aynen canım kış mevsimi ile alakalı olabiliyor:)
Ben 1 aydır hastayım iyileşemiyorum:KK43:
Bende hastayım :KK70: bademcik iltihabı var diye gittim. İltihap kokusu geliyor nefesimden çünkü.

Tonsil oluşmuş (bademcik taşı):110:

Bu da benim başıma gelirdi zaten dedim :bicak:

Nerede garip garip işler, hastalıklar :işsiz: hep bende :KK35:

Inanirim:)) nevos sen disleri cektrdin mi sahi?

Nevo bazlamanin hamurunu simdi yapsam sabah pisirsem olur mu?
Canim bazlama hamuru lahmacun hamuruyla aynidir. Ben aksamdan gecen yogurdum buzdolabina koydum.. lahmacuna iyi oldu ama bazlamaya puf puf olmaz. Hamur cok soguk oluyo cunku.. birde uzun sure beklerse hamur eksiyo

Bende hastayım :KK70: bademcik iltihabı var diye gittim. İltihap kokusu geliyor nefesimden çünkü.

Tonsil oluşmuş (bademcik taşı):110:

Bu da benim başıma gelirdi zaten dedim :bicak:

Nerede garip garip işler, hastalıklar :işsiz: hep bende :KK35:
Gecmis olsun
Su videolarda gordugumuzden mi:KK45:bayiliyorum ya oyle videolara:KK70:manyagim galiba:KK70::KK70:

X