- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Hosbuldum canimUstelik hircin ve kizinca kardeslerini de isiriyornapicam ben bu oglanlayuzu kasik kadar kaldi
Hosgeldin tonti
Sende hosgeldin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canimUstelik hircin ve kizinca kardeslerini de isiriyornapicam ben bu oglanlayuzu kasik kadar kaldi
Hosgeldin tonti
Çok üstüne düşmeyeceksin canım yoksa daha hırçın olur: (Ustelik hircin ve kizinca kardeslerini de isiriyornapicam ben bu oglanlayuzu kasik kadar kaldi
Hosgeldin tonti
Eskiden daha cok vaktim oluyodu benim sanki: ( bu sira nefes alcak vakit yok gibi: ( gunler kisaldi ondanmidir nedirBende aynı durumdayım canım:)
Yani sıralı yapmam gereken işlerim var.:)
Allah yardımcın olsun bacımMumkun degil:))
Aynen canım kış mevsimi ile alakalı olabiliyor:)@-cantanem- in anne-babası geldi, o giremez bir süre.
@H E yeni elemana eğitim veriyordu en son.
Ben sabah 6 da kalkıyorum, anca molalarda gelebiliyorum, akşamda erkenden uyuyorum
Senin koşturman malûm, bitmiyor
Küçük çocukluların işi daha zor, hele ki okullularsa, sürekli evde hastalık durumu hakimdir bu mevsimde
Sagolasin canim:) senin is nasil gidiyor?Allah yardımcın olsun bacım
Olabilir canım yetişemiyoruz.İnan tek boş oturduğum zaman buraya yazdığım zamanlar.O sıradada sürekli kalkıp bir şeyler yapıyorum veya pcde başka işlere bakıyorum:)Uyumak dışında boş anım yok.Oda bu hafta bugün dışında 4-5 saat ancak uyudum:)Eskiden daha cok vaktim oluyodu benim sanki: ( bu sira nefes alcak vakit yok gibi: ( gunler kisaldi ondanmidir nedir
Dusmeyecek gibi degil nevo aglama krizlerine girince susturmak icin oyalamak cok zor.istedigi olana kadar morarana kadar agliyoÇok üstüne düşmeyeceksin canım yoksa daha hırçın olur: (
Nevo bazlamanin hamurunu simdi yapsam sabah pisirsem olur mu?Olabilir canım yetişemiyoruz.İnan tek boş oturduğum zaman buraya yazdığım zamanlar.O sıradada sürekli kalkıp bir şeyler yapıyorum veya pcde başka işlere bakıyorum:)Uyumak dışında boş anım yok.Oda bu hafta bugün dışında 4-5 saat ancak uyudum:)
Oyyy kıyamam:)Yani eminim sende yapıyorsundur bir şeyler ama ilgisini çekecek veya eğleneceği bazı aktiviteler bulsan ve yapsan belki faydası olur:)Dusmeyecek gibi degil nevo aglama krizlerine girince susturmak icin oyalamak cok zor.istedigi olana kadar morarana kadar agliyo
Canım fazla kabarıyor.Ben 2-3 saat bekletiyorum.O durumda bile taşıyor.Ama derin bir kaba az yapsan.Yatacğın zaman mayalasan belki ancak kap boyutunda taşar:)Nevo bazlamanin hamurunu simdi yapsam sabah pisirsem olur mu?
Bende hastayım bademcik iltihabı var diye gittim. İltihap kokusu geliyor nefesimden çünkü.Aynen canım kış mevsimi ile alakalı olabiliyor:)
Ben 1 aydır hastayım iyileşemiyorum
Inanirim:)) nevos sen disleri cektrdin mi sahi?Olabilir canım yetişemiyoruz.İnan tek boş oturduğum zaman buraya yazdığım zamanlar.O sıradada sürekli kalkıp bir şeyler yapıyorum veya pcde başka işlere bakıyorum:)Uyumak dışında boş anım yok.Oda bu hafta bugün dışında 4-5 saat ancak uyudum:)
Mayasiz tarifi yok mudur acep recep?Canım fazla kabarıyor.Ben 2-3 saat bekletiyorum.O durumda bile taşıyor.Ama derin bir kaba az yapsan.Yatacğın zaman mayalasan belki ancak kap boyutunda taşar:)
Yok canım nerede:)1 aydır öksürük var.Nefes alamıyorum yani gidip dişçide ağzımı açacak durumda değildim:)Inanirim:)) nevos sen disleri cektrdin mi sahi?
Yorucu bacım, makina başında olacağım günü dört gözle bekliyorum. Şef direk kalite kontrole verdi, bir işi fazla bilmemek gerekiyor demekki.Sagolasin canim:) senin is nasil gidiyor?
Canim bazlama hamuru lahmacun hamuruyla aynidir. Ben aksamdan gecen yogurdum buzdolabina koydum.. lahmacuna iyi oldu ama bazlamaya puf puf olmaz. Hamur cok soguk oluyo cunku.. birde uzun sure beklerse hamur eksiyoNevo bazlamanin hamurunu simdi yapsam sabah pisirsem olur mu?
Gecmis olsunBende hastayım bademcik iltihabı var diye gittim. İltihap kokusu geliyor nefesimden çünkü.
Tonsil oluşmuş (bademcik taşı)
Bu da benim başıma gelirdi zaten dedim
Nerede garip garip işler, hastalıklar hep bende
Dikkat et varis cikabilir yuruyebildigin zamanlar yuru: (Yorucu bacım, makina başında olacağım günü dört gözle bekliyorum. Şef direk kalite kontrole verdi, bir işi fazla bilmemek gerekiyor demekki.
8 saat ayaktayım
Hadi yaa? Gecmis olsun nevos: ( ben digerinide cektrdim aklima geldin o sira.. dedim nevos cektirdimiki? Hic bahsetmedi diyeYok canım nerede:)1 aydır öksürük var.Nefes alamıyorum yani gidip dişçide ağzımı açacak durumda değildim:)