Çok tembellerHee gordum emme cok yavas geliii tarifler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tembellerHee gordum emme cok yavas geliii tarifler![]()
Evet canım, bugün baya bir toparladım işleri. Yarın gezme günümİyi yapmışsınYarın tatil değil mi
![]()
Aynen niye öyle oldu:)Son hafta dökülürler yavaş yavaş
Hafta sonlarında ekşın olmuyor fazla, ama hepten boşlanmış buralar sanki![]()
Gunler de gecmek bilmiyo vallaSon hafta dökülürler yavaş yavaş
Hafta sonlarında ekşın olmuyor fazla, ama hepten boşlanmış buralar sanki![]()
İyi ne güzelEvet canım, bugün baya bir toparladım işleri. Yarın gezme günüm
Sen nasılsın![]()
Bazlama iyi fikirmis ya yarin oglanlara yapsam yerler mi acabaAllah kolaylık versin işin çok zor:)
Ben de bugün evdeydim:)Biraz bazlama yaptım:)Kahvaltıda iyi oluyor:)
Çamaşır,toparlama akşam oldu:)
Ben yokum diye miAynen niye öyle oldu:)
Bugun yogundum yaa.. tarif zaten yokta.. disardan yeni geldim sayilir.. cok yorgunum: (
Ama kereviz sevenler de mutlaka vardır:)
22 kişi 44 tarif canım:)Yani daha yarısı geldi:)
Benim gibi “saat 10 yatağa kon” olmayacak değil miBugun yogundum yaa.. tarif zaten yokta.. disardan yeni geldim sayilir.. cok yorgunum: (
Ben fazla yapıyorum 3-5 gün kahvaltıda peynir,çökelek ile yiyorlar.Aynı hamurla peynirli,pattaesli,ıspanaklı gözlemede yapabilirsin.Bazlama iyi fikirmis ya yarin oglanlara yapsam yerler mi acababirisi hic bi sey yemiyo ya cocuk havayla besleniyo sanki
![]()
Aklımdaki tariflerin hiçbiri gelmedi dahaDiğerleri gelecek gibi değil![]()
Ben kendime suç buluyorum bu sıra çok gelemiyorum ben gelmeyince gelmiyorlar oysa burası hepimizin:)
Yok gelecekler daha yakında çoğu ile görüştüm:)Diğerleri gelecek gibi değil![]()
Mumkun degil:))Benim gibi “saat 10 yatağa kon” olmayacak değil mi![]()
Aklımdaki tariflerin hiçbiri gelmedi daha![]()
Onla alakasi yok nevos. Bi kac ay oncekinden daha yogunum ben yetistrmem gereken isler oluyo bu sira.. kaca bolunceme sasiriyorum bazen: (Ben kendime suç buluyorum bu sıra çok gelemiyorum ben gelmeyince gelmiyorlar oysa burası hepimizin:)
Ustelik hircin ve kizinca kardeslerini de isiriyorBen fazla yapıyorum 3-5 gün kahvaltıda peynir,çökelek ile yiyorlar.Aynı hamurla peynirli,pattaesli,ıspanaklı gözlemede yapabilirsin.
Yemeyen çocuk zor ya![]()
Hosgeldin tontiMumkun degil:))
Bende aynı durumdayım canım:)Onla alakasi yok nevos. Bi kac ay oncekinden daha yogunum ben yetistrmem gereken isler oluyo bu sira.. kaca bolunceme sasiriyorum bazen: (
@-cantanem- in anne-babası geldi, o giremez bir süre.Ben kendime suç buluyorum bu sıra çok gelemiyorum ben gelmeyince gelmiyorlar oysa burası hepimizin:)