- 16 Ağustos 2010
- 293.187
- 603.216
- 43
Çok tembellerHee gordum emme cok yavas geliii tarifler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tembellerHee gordum emme cok yavas geliii tarifler
Evet canım, bugün baya bir toparladım işleri. Yarın gezme günümİyi yapmışsınYarın tatil değil mi
Aynen niye öyle oldu:)Son hafta dökülürler yavaş yavaş
Hafta sonlarında ekşın olmuyor fazla, ama hepten boşlanmış buralar sanki
Gunler de gecmek bilmiyo valladaha dokuz gun var yaSon hafta dökülürler yavaş yavaş
Hafta sonlarında ekşın olmuyor fazla, ama hepten boşlanmış buralar sanki
İyi ne güzelEvet canım, bugün baya bir toparladım işleri. Yarın gezme günüm
Sen nasılsın
Bazlama iyi fikirmis ya yarin oglanlara yapsam yerler mi acababirisi hic bi sey yemiyo ya cocuk havayla besleniyo sankiAllah kolaylık versin işin çok zor:)
Ben de bugün evdeydim:)Biraz bazlama yaptım:)Kahvaltıda iyi oluyor:)
Çamaşır,toparlama akşam oldu:)
Ben yokum diye miAynen niye öyle oldu:)
Bugun yogundum yaa.. tarif zaten yokta.. disardan yeni geldim sayilir.. cok yorgunum: (
Ama kereviz sevenler de mutlaka vardır:)
22 kişi 44 tarif canım:)Yani daha yarısı geldi:)
Benim gibi “saat 10 yatağa kon” olmayacak değil miBugun yogundum yaa.. tarif zaten yokta.. disardan yeni geldim sayilir.. cok yorgunum: (
Ben fazla yapıyorum 3-5 gün kahvaltıda peynir,çökelek ile yiyorlar.Aynı hamurla peynirli,pattaesli,ıspanaklı gözlemede yapabilirsin.Bazlama iyi fikirmis ya yarin oglanlara yapsam yerler mi acababirisi hic bi sey yemiyo ya cocuk havayla besleniyo sanki
Aklımdaki tariflerin hiçbiri gelmedi dahaDiğerleri gelecek gibi değil
Ben kendime suç buluyorum bu sıra çok gelemiyorum ben gelmeyince gelmiyorlar oysa burası hepimizin:)
Yok gelecekler daha yakında çoğu ile görüştüm:)Diğerleri gelecek gibi değil
Mumkun degil:))Benim gibi “saat 10 yatağa kon” olmayacak değil mi
Aklımdaki tariflerin hiçbiri gelmedi daha
Onla alakasi yok nevos. Bi kac ay oncekinden daha yogunum ben yetistrmem gereken isler oluyo bu sira.. kaca bolunceme sasiriyorum bazen: (Ben kendime suç buluyorum bu sıra çok gelemiyorum ben gelmeyince gelmiyorlar oysa burası hepimizin:)
Ustelik hircin ve kizinca kardeslerini de isiriyornapicam ben bu oglanlayuzu kasik kadar kaldiBen fazla yapıyorum 3-5 gün kahvaltıda peynir,çökelek ile yiyorlar.Aynı hamurla peynirli,pattaesli,ıspanaklı gözlemede yapabilirsin.
Yemeyen çocuk zor ya
Hosgeldin tontiMumkun degil:))
Bende aynı durumdayım canım:)Onla alakasi yok nevos. Bi kac ay oncekinden daha yogunum ben yetistrmem gereken isler oluyo bu sira.. kaca bolunceme sasiriyorum bazen: (
@-cantanem- in anne-babası geldi, o giremez bir süre.Ben kendime suç buluyorum bu sıra çok gelemiyorum ben gelmeyince gelmiyorlar oysa burası hepimizin:)