En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Iyi aksamlar,
Benim tarif biraz yine gec gelecek sanirim. 3 gundur evde yoktuk eve yeni geldik, simdi de 1 hafta misafirimiz var. Sonraki 3 gunde nisan var onun kosturmasi derken tarifi ne zaman yapilirim bilmiyorum. Halbuki bu kategori icin hemen yapmak istiyodum:63:

Iyi aksamlar,
Benim tarif biraz yine gec gelecek sanirim. 3 gundur evde yoktuk eve yeni geldik, simdi de 1 hafta misafirimiz var. Sonraki 3 gunde nisan var onun kosturmasi derken tarifi ne zaman yapilirim bilmiyorum. Halbuki bu kategori icin hemen yapmak istiyodum:63:
Ama mutlaka yap ,bence şahane olacaklar:)Yapmayacaksan mutlaka haber ver :)

Ama mutlaka yap ,bence şahane olacaklar:)Yapmayacaksan mutlaka haber ver :)
Ay yapmaz olur muyum. Kanim canimin son damlasina kadar savasir yine yaparim.:confused: Ayin 12 sinden sonra musait olurum. Sadece hemen yapip eklemek istiyordum o olmayacak.

Ay yapmaz olur muyum. Kanim canimin son damlasina kadar savasir yine yaparim.:confused: Ayin 12 sinden sonra musait olurum. Sadece hemen yapip eklemek istiyordum o olmayacak.
Hayırlııs olsun canım:)Işığı mutlaka ayarlamaya çalış:)

hiç ihtimal vermiyorum tarif gelmiş bile maşallah herkese çocuğun afiş hazırlama ödevi var bi bitse de meze baksam :KK70:
Allah kolaylık versin:)İş bitmiyor canım:)

Hayırlııs olsun canım:)Işığı mutlaka ayarlamaya çalış:)
Dua edeyim de havalar guzel gitsin bol gunesli olsun, yoksa yok yani bizim evde.:KK53:
Kizlar size degisik mezeler yapicam.:KK8: Sunum fikrim asla yok, yine Allah ne verdiyse o an karar veririm:rolleyes:

Dua edeyim de havalar guzel gitsin bol gunesli olsun, yoksa yok yani bizim evde.:KK53:
Kizlar size degisik mezeler yapicam.:KK8: Sunum fikrim asla yok, yine Allah ne verdiyse o an karar veririm:rolleyes:
Sunuma ihtiyaçları yok:)Işığı yakala yeter:)

Bizim buralarda da hava kapali:işsiz:ama aklimda gene ilginc fikirler var bakalim artik:rolleyes:

Back