- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
İyi geceler bacımNeysem ben gider sarjimin son damlasina kadar savastim sizinleyarin gumbur gumbur gelicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler bacımNeysem ben gider sarjimin son damlasina kadar savastim sizinleyarin gumbur gumbur gelicem
Yasmin daha genç ben yaşlıyımNinecigim uzulmeyin lutfen. Nine olabilirsiniz ama hala tas gibisiniz ninecigim. Bundan sonra dunya ahiret ninemsiniz. Eger @yasminsay da nine dememi isterse buyuk bi zevkle birinci ninem sen 2. Yasmin olur
İyi geceler şekerimNeysem ben gider sarjimin son damlasina kadar savastim sizinleyarin gumbur gumbur gelicem
Sagolasin canimbak ugurlayanimiz bilem yokİyi geceler bacım
Hayırlısı bakalım:)Bu aralar tatlıya sardım zaten tuzludan sonra tatlı iyi olur
İyi geceler nevo ninecimİyi geceler şekerim
Iyi geceler mutlu ruyalar, hayirli geceleer. Allah rahatlik versin.Sagolasin canimbak ugurlayanimiz bilem yok
Iyi geceler mutlu ruyalar, hayirli geceleer. Allah rahatlik versin.
güle güle gidelim, gelelimSagolasin canimbak ugurlayanimiz bilem yok
Hayırlısı bakalım:)
Hadi artık git biz işimize bakalım gibi olduIyi geceler mutlu ruyalar, hayirli geceleer. Allah rahatlik versin.
yok caaagnimm olur mu hicHadi artık git biz işimize bakalım gibi oldu
Hayırlı gecelerHayırlı geceler herkese, dükkanı temiz tutun. Sabah kontrol etcem
Iyi gevelerrrrrHayırlı geceler herkese, dükkanı temiz tutun. Sabah kontrol etcem
Ooo benim onden kacmam lazimHayırlı geceler
Ben büyüğüm küçükler çıkmadan temizlesinler
Sona kim, kalırsa artık. Minik gelir o temizler @minik meleklerimHayırlı geceler
Ben büyüğüm küçükler çıkmadan temizlesinler
Aynen en küçüklerden birisinOoo benim onden kacmam lazim
Yoksa her gun bana kalir
Aynen o gece vardiyasındaSona kim, kalırsa artık. Minik gelir o temizler @minik meleklerim