- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Supriz olcak bakalim. Yine de olmaz insallah diyimCanım üzülme deniz ürünleri kesin olacak diye bir şey yok mevsiminin bitmesine daha var:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Supriz olcak bakalim. Yine de olmaz insallah diyimCanım üzülme deniz ürünleri kesin olacak diye bir şey yok mevsiminin bitmesine daha var:)
Kategori açılmadan rezervasyon yok:)Aaa aklima bir fikir geldi deniz urunleri olursa, kimse kapmadan rezerve edebilirsem tarifi,katilabilirim sanirim.
Heee noldiiiYımırta mı
Avlanma yasağı Nisan'da bitiyor:)Daha vaktimiz var:)Supriz olcak bakalim. Yine de olmaz insallah diyim
Yoo zaten kategori acilinca, kimse kapmadan demek istemistim.Kategori açılmadan rezervasyon yok:)
Bence pilav olacakAvlanma yasağı Nisan'da bitiyor:)Daha vaktimiz var:)
Bazı kategorilerde böyle oluyor canım :)O kadar uyrasiyoz yeni kesfler yapiyoz gene klasikler kazaniyobi dahakine yumurta kirmazsam
O zaman olur:)Yoo zaten kategori acilinca, kimse kapmadan demek istemistim.
Güzel fikir bayağıdır yapmadık:)Bence pilav olacak
Guzel fikir benden ciktiysa 1ligi bana verinGüzel fikir bayağıdır yapmadık:)
Dünya mutfağı olsa iyi olur değüşük şeyler yapacağım :)Bence pilav olacak
Öyle kolay değil:)Senin daha çok katılman lazım:)Guzel fikir benden ciktiysa 1ligi bana verin
Dunya mutfagi benden sorulur cekilinDünya mutfağı olsa iyi olur değüşük şeyler yapacağım :)
Mesela neler yapacaksınDünya mutfağı olsa iyi olur değüşük şeyler yapacağım :)
MealesefBenim oyları da sana transfer edebiliyor muyuz
Çok değil ama havamız olur
Yaaa neeen oyle diyon belkim bi dahakine kazanicamÖyle kolay değil:)Senin daha çok katılman lazım:)
Söylemem sürpriz daha önce yapılmamışMesela neler yapacaksın
Hayır o anlamda söylemedim.Öyle bedavadan 1.lik istemek için çok katılman lazımGerçi o zaman bile yok ama :)Yaaa neeen oyle diyon belkim bi dahakine kazanicam
O zaman mutlaka bir ara Dünya Mutfağı yapalım:)Söylemem sürpriz daha önce yapılmamış
El işçiliği olan bişey
Ben 8. de kazandımYaaa neeen oyle diyon belkim bi dahakine kazanicam