En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Biz kızımda çıkınca test yaptırdık
Ben zaten kendimi bildim bileli kansızım:)Hamileliklerimde 6-7 ilaçla 6 olurdu ama hiç söylenmedi:)Diğerlerinde yok:)

Biz kızımda çıkınca test yaptırdık
Ben zaten kendimi bildim bileli kansızım:)Hamileliklerimde 6-7 ilaçla 6 olurdu ama hiç söylenmedi:)Diğerlerinde yok:)
Benim
Esimde be kadar hastalik varsa cocujlarda var: ( buyuk oglum tasiyici digerlerinj bilmiyorum test yaptirmam gerek

Tek taraflı olunca sorun olmuyorsa sıkıntı yok demektir ama baştan konuşmak en mantıklısı. İki tarafta da varsa, en baştan bilinmesi şart.
Evlilikten beklentiler arasında çocuk büyük rol oynuyor.
Oyle yani ben kendimi bilmiyodum sans eseri cikmadi.. esim biliyodu ama..ciksaydi bendede bilmem ne yapardik.. ya cocugu istemezdik ya da ayrilmamiz gerekirdi..

Benim
Esimde be kadar hastalik varsa cocujlarda var: ( buyuk oglum tasiyici digerlerinj bilmiyorum test yaptirmam gerek
Aynı şey bizde var.Ama hastalıklar bende ,eşim maşaallah çok iyi:)
Ben yaptırdım.Sağlık ocakları bile yapıyor.Kızları hastanede oğlumun testi aile hekimine yaptırdım:)

Bende çıkınca anneme diyordum.Ya sende ya babamda var.Yoksa bende olmazmış.Yoksa ben evlatlıkmıyım diyordumAnnem yok diyordu geçen yıl sonunda bir doktor akdeniz anemisi var demiş.Test yapmışlar:)Neyse evlatlık olmadığım ortaya çıktı

Haha benimde oglumda asilsma.. diyorum esime bak bu kesin senin cocugun sperm filan karismamis:)) haha saka yapiyorumda Allah korusun

Hoş geldin bacım, benim uyku saatim geldi-geçti, anca geldin

Sütümü içtim şimdi, yatağıma doğru gidiyorum
Afiyet bal şeker olsun bizde hayat yeni başlıyor dün gece kızı 3 de zor uyuttum bugün en geç 1 de uyutmayi planlıyorum :))

Çayı demledim bekliyorum çökmesini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…