En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Esinde yoksa zaten tasiyicilik cocukkariniz ancak tasiyici olur.. ikinizdede olsa hasta olma ihtimali oluyo cocuklarin Allah korusun, bu bunyeler hassas mi oluyo ya?
Aynen canım ben de araştıra araştıra artık ihtisas yaptım:)
Tabi canım sürekli,halsiz,bitkin,yorgun ve hassas oluyoruz.Çünkü kanımız hep düşük ve hiç yükselmiyor.13-14 olması gereken oran benim 10 üstüne hiç çıkmamıştır:)
Sık kilo almalarım bile bu ve tiroid sebepliymiş.Doktorlar öyle söylüyor.

Canim kan dusuk diye birsey olmuyo aslinda.. kan dusuk dedikleri demir dusuklugunden bahsediyolar. Normal bi insana yapilan kandaki demir testi sizlere yapilmaz hepp dusuk cikar o. Size farkli bi kan tahlili gerekiyoki kandaki demiri gercekten cikarsin. Oglumun tasiyici oldugunu bilmeden kac ay demir ilaci kullandik sagolsun dikkatsiz doktor yuzunden..

Hastalik olmuyo tasiyiciysan.. egerki anne baba ikiside tasiyiciysa cocukta hasta dogabilir.. o zaman olum riski bile var. Eslerinin tasiyici olmamasi gerek yani cocuk istiyolarsa
Allahtan artık evlilik işlemlerinde sağlık raporları gerekiyor, insanlar daha bilinçli hareket eder.
Çocuk işine hiç girmezler ya da evlenmeden ayrılırlar.

İki taraf aynı hastalığı taşıyorsa gerçekten çok zormuş durum, ben sadece kansızlık problemi olur sanıyordum

Yok esimin tasiyici oldugunu biliyoduk cocuktan once biz kan testi yaptrdik.. neyseki bende yok sukur. Ama cok agir bi gen.. genelde cocuklarda cikiyor annede ya da babada varsa

Yok canım benim bazen demir düşük oluyor bazen kan düşük oluyorEn son gittiğimde demir düşüktü.Ama ilk kez demir düşüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…