Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Aynen hafta sonu yoğun geçiyor.
Ne yapacaksın komşularına :KK45:
Yemek hazırlığı br yandan temizlik bir yandan koşturuyor insan misafir geleceği zaman :KK48:
Neyse ben seni lafa tutmayayım :bicak:
Evet canım öyle oluyor genelde :) komşucanlarıma kahve yanına tatlı ikram ettim hepsinin çocukları var malum o kahveler içilene kadar buz gibi oldu :KK70: 5 dk bir çırpıda ev temizleten kişiye misafir denir :temizlik: şükür çocuklar anlaştılar çok güzel oynadılar bir tane de abla çocuklara kitap okudu kutu kutu pense oynattı nasıl duygulandım aramadı beni hiç çok güzel eğlendi:cry: ben boşuna korkmuşum okula alışamayacak diye sanırım zorlanmayacak :KK6:

Evet canım öyle oluyor genelde :) komşucanlarıma kahve yanına tatlı ikram ettim hepsinin çocukları var malum o kahveler içilene kadar buz gibi oldu :KK70: 5 dk bir çırpıda ev temizleten kişiye misafir denir :temizlik: şükür çocuklar anlaştılar çok güzel oynadılar bir tane de abla çocuklara kitap okudu kutu kutu pense oynattı nasıl duygulandım aramadı beni hiç çok güzel eğlendi:cry: ben boşuna korkmuşum okula alışamayacak diye sanırım zorlanmayacak :KK6:
Tatlıyı hazır mı aldın yoksa :skandal:Niye çay yapmadın ?:skandal:Bu soğukta çay daha iyi giderdi?:skandal:
İnşallah zorlanmaz ,ben de kızımda korkmuştum ama maşallah iyi alıştı:nazar:Geçen gün anne okulda seni özlüyorum ,üzülüyorum dedi,insan kıyamıyor yine de ama mecbur alışmak zorundalar .

Tatlıyı hazır mı aldın yoksa :skandal:Niye çay yapmadın ?:skandal:Bu soğukta çay daha iyi giderdi?:skandal:
İnşallah zorlanmaz ,ben de kızımda korkmuştum ama maşallah iyi alıştı:nazar:Geçen gün anne okulda seni özlüyorum ,üzülüyorum dedi,insan kıyamıyor yine de ama mecbur alışmak zorundalar .
evet spontane gelişti çünki :KK70: çay istemediler uyku saatleri geldi çocukların derken kalktılar yoksa geçen hafta da vardı davetim önceden bildiğim için mezeler havada uçuşuyordu :KK70::rolleyes::KK23:
Oy kıyamam yaa alışacaklar mecbur ana yüreği işte dayanmıyor :cry:

evet spontane gelişti çünki :KK70: çay istemediler uyku saatleri geldi çocukların derken kalktılar yoksa geçen hafta da vardı davetim önceden bildiğim için mezeler havada uçuşuyordu :KK70::rolleyes::KK23:
Oy kıyamam yaa alışacaklar mecbur ana yüreği işte dayanmıyor :cry:
Demek ki geçen haftaki mezeler hoşlarına gitti :KK8:misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş:KK69:

C A N O C A N O
Kıııızzzz ne yaptın sen beni benden aldın kısırınla :eğlence: o nasıl güzel güzel sunum olmuş insan yemeğe kıyamaz ben aşırı severim Kısırı bugün ki kısır dozumu iyi ki almışım :halay:
Teşekkür ederim canım, sen ne yaptın? Yaptın mı tarifleri :)
Canım acayip kısır istedi :olamaz:
C A N O C A N O evin yakın mıydı sana gelsem :KK45:
Urfadayım, gel beklerim :KK45:
Nomıssız güzel yapmış:KK53:
Teşekkür ederim :KK53:

X