- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Biz 1 numarayızYok canım kimse kaçmazBizim kadar kaliteli yapamazlarBizim resimler,detaylar,yarışmacılar,oylama,hediye ve madalyalar şahane
Senelerin emeği var burada zaten ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz 1 numarayızYok canım kimse kaçmazBizim kadar kaliteli yapamazlarBizim resimler,detaylar,yarışmacılar,oylama,hediye ve madalyalar şahane
Evet burda her karesini fotoğraflıyoruz, daha detaylı oluyor.Yok canım kimse kaçmazBizim kadar kaliteli yapamazlarBizim resimler,detaylar,yarışmacılar,oylama,hediye ve madalyalar şahane
Aynen öyle canımBiz 1 numarayız
Senelerin emeği var burada zaten ablacım
Evet hiçbir yerde bu yok:)Evet burda her karesini fotoğraflıyoruz, daha detaylı oluyor.
İnşallah tarifi yapacağım gün hava açık olur sen katılacak mısınEvet hiçbir yerde bu yok:)
İnşaallah canım:)İnşallah tarifi yapacağım gün hava açık olur sen katılacak mısın
Vazgeçtiğim tarifin hakkından sen gelirsin aslında :)İnşaallah canım:)
Bilmiyorum katılsam mı acaba:)
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canım
Benimkiler baya büyük
Ellerine saglık canım, yine döktürmüşsün. Afiyetle yiyin
Benzeri yapıldı canım o sebeple olmaz:)Vazgeçtiğim tarifin hakkından sen gelirsin aslında :)
Senin elinden kurtulmaz, yine bizi alt üst edersin ablaBenzeri yapıldı canım o sebeple olmaz:)
Yok ya tarif kalmadı:)Ama bir arkadaşa tarif önermiştim.O yapmıyormuş belki onları ben yaparımSenin elinden kurtulmaz, yine bizi alt üst edersin abla
Katıl tabiki, maksat eğlenmek değil mi :)İnşaallah canım:)
Bilmiyorum katılsam mı acaba:)
Evet amacımız eğlenmek:)Katıl tabiki, maksat eğlenmek değil mi :)
Bomba geliyor desene niye yapmıyormuş ki ?Yok ya tarif kalmadı:)Ama bir arkadaşa tarif önermiştim.O yapmıyormuş belki onları ben yaparım
Tembel olduğu için olabilir miBomba geliyor desene niye yapmıyormuş ki ?
Hayırlı gecelerHayırlı geceler
Fena, kayınvalidemi hastaneye kaldırdık. Halâ hastanedeyizyasminsay doğum günü çocuğu bugün nasıl geçti
O bursaya ailesinin yanına gitti canım :)Kizlar canan nerde yaw? Kac gundur yok sanki?
çok geçmiş olsun canım yaa, nesi varFena, kayınvalidemi hastaneye kaldırdık. Halâ hastanedeyiz