- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Yani niye kabul etmesinler:)Şansımı deniyim kabul etmezlerse kaldırırım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani niye kabul etmesinler:)Şansımı deniyim kabul etmezlerse kaldırırım :)
Riske atmak istemem :)Evet hemde eli böğründe
Onu şüphe duyunca bende yapıyorum.Ama kişiye soruyorum bu tarif sizin mi?Evet benim şöyle böyle vs...Tamam problem yok.Gerçi tarih eklemeden sık oluyordu şu sıralar olmadı:)
Araştırılıyormuş :)Yani niye kabul etmesinler:)
Tamam yazarim canim:))Sen bilirsin kuzum yasak değilmiş
Banlanma yok, tarifi ekleyebilirsin, hatta burdan arkadaşların tariflere de denk geliyorum yarışmalardaRiske atmak istemem :)
Orda da banlanırmışım
Kuralda teremyağlı resim şartı yok :)Banlanma yok, tarifi ekleyebilirsin, hatta burdan arkadaşların tariflere de denk geliyorum yarışmalarda
Teremyağ sponsor kısım kurallarını bilemem
Benden şüphelenirlerse destek çıkın bana biz biliyoruz falan diyin :))Onu şüphe duyunca bende yapıyorum.Ama kişiye soruyorum bu tarif sizin mi?Evet benim şöyle böyle vs...Tamam problem yok.Gerçi tarih eklemeden sık oluyordu şu sıralar olmadı:)
Orasını bilemeyeceğim istersen bir ekle basma kadayıfıKuralda teremyağlı resim şartı yok :)
Bu konuda bilgi aldım, ama mesela tariflerim eski ya şüphede kaldım
Tabi tabi biz arkandayızBenden şüphelenirlerse destek çıkın bana biz biliyoruz falan diyin :))
Kovmaz bizi o kıyamazNevreste bizi kovacak valla ben burdan başka yerde yarışmıyorum. Sadece tarif ekliyorum o kadar
kanıtlı ispatlıisabet olmuş
Aynen daha fazla uzatıp detaya girmeyelimNevreste bizi kovacak valla ben burdan başka yerde yarışmıyorum. Sadece tarif ekliyorum o kadar
Yarışmacılar kacacak sonra Bizim daha popüler olmamız lazım, nasıl duysun bizi sponsorlarAynen daha fazla uzatıp detaya girmeyelim
Tamam ablacımAynen daha fazla uzatıp detaya girmeyelim
Yok canım kimse kaçmazBizim kadar kaliteli yapamazlarBizim resimler,detaylar,yarışmacılar,oylama,hediye ve madalyalar şahaneYarışmacılar kacacak sonra Bizim daha popüler olmamız lazım, nasıl duysun bizi sponsorlar