Yani niye kabul etmesinler:)Şansımı deniyimkabul etmezlerse kaldırırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani niye kabul etmesinler:)Şansımı deniyimkabul etmezlerse kaldırırım :)
Riske atmak istemem :)Evet hemde eli böğründe![]()
Onu şüphe duyunca bende yapıyorum.Ama kişiye soruyorum bu tarif sizin mi?Evet benim şöyle böyle vs...Tamam problem yok.Gerçi tarih eklemeden sık oluyordu şu sıralar olmadı:)
Araştırılıyormuş :)Yani niye kabul etmesinler:)
Tamam yazarim canim:))Sen bilirsin kuzum yasak değilmiş![]()
Banlanma yok, tarifi ekleyebilirsin, hatta burdan arkadaşların tariflere de denk geliyorum yarışmalardaRiske atmak istemem :)
Orda da banlanırmışım![]()
Kuralda teremyağlı resim şartı yok :)Banlanma yok, tarifi ekleyebilirsin, hatta burdan arkadaşların tariflere de denk geliyorum yarışmalarda
Teremyağ sponsor kısım kurallarını bilemem![]()
Benden şüphelenirlerse destek çıkın banaOnu şüphe duyunca bende yapıyorum.Ama kişiye soruyorum bu tarif sizin mi?Evet benim şöyle böyle vs...Tamam problem yok.Gerçi tarih eklemeden sık oluyordu şu sıralar olmadı:)
Orasını bilemeyeceğimKuralda teremyağlı resim şartı yok :)
Bu konuda bilgi aldım, ama mesela tariflerim eski ya şüphede kaldım![]()
Tabi tabi biz arkandayızBenden şüphelenirlerse destek çıkın banabiz biliyoruz falan diyin :))
Kovmaz bizi o kıyamazNevreste bizi kovacakvalla ben burdan başka yerde yarışmıyorum. Sadece tarif ekliyorum o kadar
![]()
isabet olmuş
Kovmaz bizi o kıyamaz![]()
Aynen daha fazla uzatıp detaya girmeyelimNevreste bizi kovacakvalla ben burdan başka yerde yarışmıyorum. Sadece tarif ekliyorum o kadar
![]()
Yarışmacılar kacacak sonraAynen daha fazla uzatıp detaya girmeyelim![]()
Tamam ablacımAynen daha fazla uzatıp detaya girmeyelim![]()
Yok canım kimse kaçmazYarışmacılar kacacak sonraBizim daha popüler olmamız lazım, nasıl duysun bizi sponsorlar
![]()