- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.057
- 43
Bir daha unutmazEnişte yaşadı, bu yıl onun yılı olacak, pastası da efsane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha unutmazEnişte yaşadı, bu yıl onun yılı olacak, pastası da efsane
Enişte yaşadı, bu yıl onun yılı olacak, pastası da efsane
Aslaaa, başka pasta olsa unutur ama bu onun için anı olarak kalacak çocuklara da eğlence lazımBir daha unutmaz
Becerebilir miyim:)Aslaaa, başka pasta olsa unutur ama bu onun için anı olarak kalacak çocuklara da eğlence lazım
Biz senin sobadan çıkmana yardım ederizBenim fit bir göbeğim var bi kere bu aralar biraz eğridi o kadar
Bence kolay, bı araştır istersenBecerebilir miyim:)
Çok Sagolun, bu yardımınızı asla unutmayacağımBiz senin sobadan çıkmana yardım ederiz
Tatlı göbüşünle sen
Kocam bir daha pasta istemeyecekBence kolay, bı araştır istersen
Çok Sagolun, bu yardımınızı asla unutmayacağım
Pastanın kraması biraz sert olmalı nutella gibi üzerindeki çizgili görüntüyü o şekilde verebilirsin ablacımBecerebilir miyim:)
İyilikte bir numarayız, hamişler önceliğimizdirBence kolay, bı araştır istersen
Çok Sagolun, bu yardımınızı asla unutmayacağım
Ganaj mı yapsam:)Pastanın kraması biraz sert olmalı, nutella gibi üzerindeki çizgili görğntüyü o şekilde verebilirsin ablacım
İster ister, belki sanada sürpriz yapar bundan sonra bu yıl aklıma gelmedi ama önümüzde ki yıl bir kütükte ben yapacağımKocam bir daha pasta istemeyecek
Her eve bir kütükİster ister, belki sanada sürpriz yapar bundan sonra bu yıl aklıma gelmedi ama önümüzde ki yıl bir kütükte ben yapacağım
Teşekkür ederiz canımİyilikte bir numarayız, hamişler önceliğimizdir
Bende ganaj diyecektimGanaj mı yapsam:)
İnce mesaj içeriyor, anlayanaHer eve bir kütük
Evet olur hafif kuruduktan sonra çatalla çizgilerini yaparsınGanaj mı yapsam:)
Aynen bayağı ince mesajİnce mesaj içeriyor, anlayana
Tamam canım sağol:)Evet olur hafif kuruduktan sonra çatalla çizgilerini yaparsın
yüzündeki ifadeyi video ya çekmeyi unutmayınAynen bayağı ince mesaj
Tabi canım çekmez olur muyum:)yüzündeki ifadeyi video ya çekmeyi unutmayın
şok etkisi yapar belki diye yanında dilaltı hapı bulundurmayı unutmaTamam canım sağol:)