- 11 Şubat 2022
- 2.256
- 5.662
Ne güzel işte, lii liii liii liiii diye dolaş evin içinde kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel işte, lii liii liii liiii diye dolaş evin içinde kuzu
Sizede eğlence olsun
Bana gülerlerSizede eğlence olsun
Olsun,isimleri yeterdi,senin de cabanla olurdu bu işNe güzel olurdu ikisinde de çok becerikli olmasam da olsun
Gerçekten öyle oylamada isim etkili oluyor yapmışlığım var ama çok iyi değilimOlsun,isimleri yeterdi,senin de cabanla olurdu bu iş
Her koşulda yaparsin senGerçekten öyle oylamada isim etkili oluyor yapmışlığım var ama çok iyi değilim
Her koşulda yaparsin sen
Günaydın iyi yolculuklar şimdidenGünaydın hanımlar yarın gidiyorum izmire salı günü döneceğim bilginiz olsun.
Günaydın çok teşekkürler sağol özlemiştim izmirideGünaydın iyi yolculuklar şimdiden
Gitmek kısmet olmadı henüz bana ,ama güzel şehir,belliGünaydın çok teşekkürler sağol özlemiştim izmiride
Sanada yakın aslında günü birlik bile gidilebilir,kordon alsancak kemeraltı gezilecek yerler.Gitmek kısmet olmadı henüz bana ,ama güzel şehir,belli
Yakın evet ,evden çıksam her yere giderim de işte,ev kuşuyum iyiceSanada yakın aslında günü birlik bile gidilebilir,kordon alsancak kemeraltı gezilecek yerler.
Sürekli evde olmakta iyi olmuyor,çıkıp dolaşmak lazım ilerde yaş aldıkça daha zor oluyor.Yakın evet ,evden çıksam her yere giderim de işte,ev kuşuyum iyice
O da doğruSürekli evde olmakta iyi olmuyor,çıkıp dolaşmak lazım ilerde yaş aldıkça daha zor oluyor.