Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısa sürede gelir.Hadi yeni mezeler gelsin
Taburcuyum çıkıyorum hastaneden
Çok şükürrrrr nevoşcum iyisin şimdi demi,sonuçlar nasıl bellioldumuTaburcuyum çıkıyorum hastaneden
İyiyim ablacım daha iyi olacağım inşallahÇok şükürrrrr nevoşcum iyisin şimdi demi,sonuçlar nasıl bellioldumu
Çok geçmiş olsunİyiyim ablacım daha iyi olacağım inşallah
Böbrek iltihabı devam ediyor. Yani tamamen bitmedi ama bir haftalık tedavi bitti. Crp düştü. İlaç kullanmaya devam edeceğim o zaman tamamen düşer. İşte haftaya emar çekilecek birde tekrar kontrole çağırdılar.
Sevindim daha iyi olmana,crp düşşüşe geçmiş oda çok iyi ilaçlarla daha da iyi olacaksın en azından.İyiyim ablacım daha iyi olacağım inşallah
Böbrek iltihabı devam ediyor. Yani tamamen bitmedi ama bir haftalık tedavi bitti. Crp düştü. İlaç kullanmaya devam edeceğim o zaman tamamen düşer. İşte haftaya emar çekilecek birde tekrar kontrole çağırdılar.
Gözün aydın NevoşumTaburcuyum çıkıyorum hastaneden
İyiyim ablacım daha iyi olacağım inşallah