- 16 Ağustos 2010
- 292.866
- 602.469
- 43
Fasulyeliğe bir adım yaklaşıyor musun yoksaBazen aklına gelmeyen başına geliyormuş askolettam keşke başka bir hayalim gerçek olsaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fasulyeliğe bir adım yaklaşıyor musun yoksaBazen aklına gelmeyen başına geliyormuş askolettam keşke başka bir hayalim gerçek olsaydı
Evet inşallah.Allah kolay bir dogum nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah
Sosyal heyecan var mıBazen aklına gelmeyen başına geliyormuş askolettam keşke başka bir hayalim gerçek olsaydı
Onu da tehditlerinle yıldırsana hadiFasulyeliğe bir adım yaklaşıyor musun yoksa
Yok be nevosum hiç sanmiyorum hadi el birliğiyle enerji gücü olusturup başka hayalimi gerceklestirelimFasulyeliğe bir adım yaklaşıyor musun yoksa
Yok be kuzum ne heyecanı ben kazanmamSosyal heyecan var mı
Tabi cezası var iki yıl fasulye kalacakOnu da tehditlerinle yıldırsana hadi
Dış minnaklarin oyunu ama benim ne suçum varOnu da tehditlerinle yıldırsana hadi
Hiç belli olmazYok be kuzum ne heyecanı ben kazanmam
Yok artik nevos daha neler siteden atsan daha iyiydiTabi cezası var iki yıl fasulye kalacak
Hadi hadi zilli seniDış minnaklarin oyunu ama benim ne suçum var
Ona yetkim yok ama ciddiyimYok artik nevos daha neler siteden atsan daha iyiydi
Hayırlısı be kuzucum napalım baksana diğer arkadaş ortada bile yok,kazansa zor haberi olacakHiç belli olmaz
Böyle de keyfi olmuyor değil miHayırlısı be kuzucum napalım baksana diğer arkadaş ortada bile yok,kazansa zor haberi olacak
Ben olmayacağım kiOna yetkim yok ama ciddiyim
Evettt yaaa canom, çok şaşırdım dedi bi daha gelmedi kendi kendimize oylara bakıyoruzBöyle de keyfi olmuyor değil mi
Ama bu sefer senin suçun yok. Ondan seni tehdit etmiyorum Hep dış mihraklar yüzündenYaaaaaaaa nevooossss bak bana ne diyooo Nevreste
Aminn canım Nevoş adresi bilseydi hediyeyi yollardı öyle ögrenirdiHayırlısı be kuzucum napalım baksana diğer arkadaş ortada bile yok,kazansa zor haberi olacak
Keşke benim olsaBöyle de keyfi olmuyor değil mi