Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünya Mutfağı yapıyoruz ama yapacağım deyip yapmazsanız küserimNevosum kasım da son durum nedir şimdi Nevreste
Tarif bakmaya başlayayımDünya Mutfağı yapıyoruz ama yapacağım deyip yapmazsanız küserim
Onu demeyecek tek kisi benim galiba şuan burada nevosDünya Mutfağı yapıyoruz ama yapacağım deyip yapmazsanız küserim
Cidden yoreselden daha çok tarif var ,inanamadım yöresel yapilsa tarif bulamamTarif bakmaya başlayayım
Yöresel yapılsa tarif bulamazdım , ola ki buldum sunum için tabak çanağım yok .Cidden yoreselden daha çok tarif var ,inanamadım yöresel yapilsa tarif bulamam
En iyidi bebişim doldurmaya gerek yokYöresel yapılsa tarif bulamazdım , ola ki buldum sunum için tabak çanağım yok .
Minimal yaşıyorum ben , hep aynı tabaklarla sunum yapıyorum.
Evet. Çektim fotoları. Tele atıyorum şimdi. Düğünde düzenlerimOrdikuş canın bugün sunum çekmek istedi mi ordinary
Akşama yıl var hiç acele etme,bugün son gün olması dışında sıkıntı yok beybi nevostan dayak yiyeceksinEvet. Çektim fotoları. Tele atıyorum şimdi. Düğünde düzenlerim
En geç 8 de burada olsunlarEvet. Çektim fotoları. Tele atıyorum şimdi. Düğünde düzenlerim
Hâlâ goygoy yapiyor bideEn geç 8 de burada olsunlar
DımaamEn geç 8 de burada olsunlar
ay ne yapacuğuk heyecanlandımDünya Mutfağı yapıyoruz ama yapacağım deyip yapmazsanız küserim
Kız git konu açAbouuvvv, assolist değilmişim
Galiba evetTatlı veya tuzlu istediğimizi yapabiliyormuyuz Nevreste