Soğuk havalardan bu kadar etkilenmek?

Röntgen dışında bir şey çektirmedi doktorum. Fıtık röntgende görünmeyebiliyor mu ?
Belimdeki fıtığı ortopedi doktoru röntgen ile görmüş doğru mu hatırlıyorum diye kontrol ettim. Eğer o bölgede bi fıtıklaşma olsaydı görürlerdi heralde. Yine de net bi cevap olmaz da görülmez mi diye sormuşsunuz diye yazayım dedim

Selam arkadaşlar. Mevsim geçişlerinde ve havalar soğuduğunda rüzgardan etkilenirsem sırt bölgemde sancı gibi aĝrı oluyor. Sol üstte genelde. Doktora gittim röntgen çekti bir sorun yok dedi.Egzersiz önerdi. Ardından 2-3 ay geçti sonbaharda havaların soğumasıyla aynı sorun yine oldu. Sancının sırt kaslarında olan versiyonu gibi bir şey. Dün aile hekimine D vitamini takviyemi yazdırmaya gidince bu sorunumu da anlattım. Fibromiyalji olabilir dedi ve Magnezyum takviyesi verdi. Aklıma takılan şey fibromiyaljinin çok karmaşık bir hastalık oluşu. Bu şekilde kas ağrısı sebebiyle bu teşhisi almış olan var mı? Çünkü kan tahlilinde belli olam bir şey de değilmiş anladığım kadarıyla

Merhaba aynı bahsettiğiniz ağrıyı yaşıyorum 2 gündür şimdi nasılsınız?
Magnezyum takviyesi verdi sonrasında aile hekimim. Egzersiz yapıyorum düzenli. O çok iyi geldi ilaçtan daha etkili oldu. Youtubede fibromiyalji sırt egzersizi yazın çıkar. Egzersizi günde 2 kez yapın. Birkaç güne geçiyor ağrısı. Ama sırtı sıcak tutmaya dikkat etmek gerekiyor sürekli

Magnezyum takviyesi verdi sonrasında aile hekimim. Egzersiz yapıyorum düzenli. O çok iyi geldi ilaçtan daha etkili oldu. Youtubede fibromiyalji sırt egzersizi yazın çıkar. Egzersizi günde 2 kez yapın. Birkaç güne geçiyor ağrısı. Ama sırtı sıcak tutmaya dikkat etmek gerekiyor sürekli
Teşekkür ederim deneyeceğim sıcak tutma işini bir kaç gündür yapıyorum gerçekten daha iyi oldu egzersizleri de yaparım🙏

Teşekkür ederim deneyeceğim sıcak tutma işini bir kaç gündür yapıyorum gerçekten daha iyi oldu egzersizleri de yaparım🙏
Rica ederim. Evet rüzgar ve soğuktan korunmak, egzersiz en etkilisi. Egzersiz yapmadan geçecek mi diye denedim bu kez. Zaten 3-4 günde geçen bir şeydir belki de diye denemek istemiştim. Ama bir hafta geçti hâlâ aynı ağrı.Sonra egzersize başlayınca 3-4 günde geçti ilk günden sonra azalarak.Umarım kısa sürede geçer sizinki de .

X