• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk havada 23 Nisan kutlaması

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
Günaydın hanımlar;
Malum dün bayramdı.
Anaokuluna giden kızım da bayrama katıldı okuluyla beraber.
Yalnız hava çok soğuktu ve rüzgarlıydı.
Ben kalın kaşemle üşüdüm neredeyse.
Bu havaya rağmen çocukları montsuz tam 2 saat alanda beklettiler.
Kızım tören bittiğinde tir tir titriyordu. Bu gece sabaha kadar kustu.
Şu anda da halsiz yatıyor.

Okula gidip görevlilere çatasım var.
Bana bir şeyler söyleyin, bu doğru mu?

Çocuklarınızı niye alıp gitmediniz ?
Yazık günah.
İçeride yapsalarmis gösteriyi madem.
Ha eğer yapmadilarsa alır giderdim çocuğumu.
Maalesef onları protokol kısmına aldılar.
Polisler bariyer koymuştu.
Fotoğraf çekimi, protokol selamlaması derken kimse müdahale edemedi.

Benim kizimda şuan hasta yatıyor okula gidemedi :( keşke gösteri onlara gelene kadar montunu giydirseydiniz gerçi ben giydirdim ne oldu sonuç yine hasta :( çok geçmiş olsun çabuk iyileşir ler umarım.

Benim kizimda şuan hasta yatıyor okula gidemedi :( keşke gösteri onlara gelene kadar montunu giydirseydiniz gerçi ben giydirdim ne oldu sonuç yine hasta :( çok geçmiş olsun çabuk iyileşir ler umarım.
Hava soğuk çıkartmazlar diye düşündüm ama hiç giydirmemişler.
Bu yüzden öğretmenine çatasım var

Kıyamam ya çok geçmiş olsun. Öğretmenini uyarsaydınız bir çözüm bulur muydu acaba?

Çocukları gösteri alanına montla alabilirlerdi. Görevliler öğretmenler artık kim varsa gösteri sırasında montlarını alırlardı sırtlarından. Bir çözüm bulunurdu mutlaka. Yazıktır. Çocuk bayramı ama zehir olmuş çocuklara.
Ben de öyle düşündüm.
Çünkü onların gösteri sırası en sondu.
Fotoğraf çekimleri, protokol selamlamaları var diye erkenden çıkartmışlar.
Öğretmene çok sinirliyim şu an.

23 Nisan'ın genel havasıdır bu yağmur da yağabilirdi hangi vicdansız yarım akıllı idarenin işiyse gidin çatın bence..

Keşke siz de teslim ederken montunu üstünde bıraksaydınız. Montları bırakın mı dediler çocuklara?
Öğretmeni telefonla arasaydınız falan..

Hanfendi 23 Nisan Bayramlarımız hep soguk geciyor saten.. Dert ettiğiniz bayram galiba ne düsünceyle böyle bir konu actın sabah sabah anlamıyorum madem hava soguktu göndermeseydiniz..
Bravo konuyu nereye bağlamışsınız.
Saten değil Zaten dir o.
Kadın haklı , hemde sonuna kadar. Sadece sizin için değerli değil 23 nisan. Bütün ulus hatta dünya için önemli. Sürekli gelip bu tarz provakatif yorumlar yapmaktan ne anlıyorsunuz. Sizi kibledim !

23 Nisan'ın genel havasıdır bu yağmur da yağabilirdi hangi vicdansız yarım akıllı idarenin işiyse gidin çatın bence..

Keşke siz de teslim ederken montunu üstünde bıraksaydınız. Montları bırakın mı dediler çocuklara?
Ben montuyla teslim ettim. Kızıma çıkarma diye tembihledim ama fotoğraf çekimleri, yetkililere yaranma çabası derken 2 saat montsuz beklediler, gösteri bitene kadar.

Hava soğuk çıkartmazlar diye düşündüm ama hiç giydirmemişler.
Bu yüzden öğretmenine çatasım var
Anasinifi öğrencisine birazdaha özen gostermeliydiler kizmakta haklısınız bence bende çok kızdım çünku. Gondermeseydiniz diyen oldu ama bu çocukların bayramı yeni kıyafet aldılar aylardır hazırlandıkları oyunu oynamanın sevinci vardı nasıl diyim gidemezsin :(

Hanfendi 23 Nisan Bayramlarımız hep soguk geciyor saten.. Dert ettiğiniz bayram galiba ne düsünceyle böyle bir konu actın sabah sabah anlamıyorum madem hava soguktu göndermeseydiniz..

Kırk yıl düşünsem böyle art niyetli bir sonuç çıkaramazdım.:KK48:
Saten değil zaten dir o ayrıca..

Bir ogretmen, anne ve zamaninda cocuk olarak olaya etraflica bakiyorum. Hic icime sinmiyor. Cocuk bayrami... Cocuklar eglenecekti degil mi? Hasta, kusuyor yavrucak.
Ortaokulda hatirliyorum. Buz gibi havada saatlerce beklerdik aman yanlis yapmayalim aman buyuk buyuk insanlarin gonlu olsun. Bayram bizim de kosullar cocuk yararina gozetilmeli.

Kapali spor salonlari ne icin var?

Ben montuyla teslim ettim. Kızıma çıkarma diye tembihledim ama fotoğraf çekimleri, yetkililere yaranma çabası derken 2 saat montsuz beklediler, gösteri bitene kadar.

Tüh ya nasıl bir gerizekalılıktır bu..

Dün gezmeye gittik de oğlumun montunun kapişonunu bir çıkarıp bir açtık öyle dengesiz bir havaydı. Yazık günahtır ya..

Demek ki çocuklara üşüyünce öğretmenleri müdürü uyarın diye tembihlemek de gerekiyor. Düşünemiyorlar..

Haklısınız. Bu bayram elbette kıymetli bir bayram, kutlanmalı ama Atamızın değer verip, mutlu olsunlar diye bayram hediye ettiği çocukları, hasta ederek, bedenlerini zorlayarak kutlama yaptırmak, bu bayramın özüne ters. Hava soğuksa ona göre bir mekanda kutlanmalı, olmadı kısa kesilmeli... Çocuğunuzu alıp götürseydiniz diyeceğim ama bu bir çözüm de değil, orada yüzlerce çocuk daha var. O yüzden idareyle konuşmak daha mantıklı. Böyle günlerde kiralanabilecek kapalı bir spor salonu filan muhakkak vardır.

Anasinifi öğrencisine birazdaha özen gostermeliydiler kizmakta haklısınız bence bende çok kızdım çünku. Gondermeseydiniz diyen oldu ama bu çocukların bayramı yeni kıyafet aldılar aylardır hazırlandıkları oyunu oynamanın sevinci vardı nasıl diyim gidemezsin :(
Kızım hevesli değildi. Öğretmeni ikna etti.
Ama üşümekten keyfine varamadı kızım.

Ben de okulnöcesi öğretmeniyim. İnan’ın kutlama vs yaparken biz karar veremiyoruz. Bazen Benim de canım sıkılıyor. Çocuklar için üzülüyorum. Bayram çocuklar için protokol saçmalığını çekmek değil. Şenlik havasında olmalı. Ama öğretmeniniz veya idare okulöncesi gösterisini en başa alıp bitikten sonra size teslim edebilirdi çocukları. Olması gereken bu.

Bir ogretmen, anne ve zamaninda cocuk olarak olaya etraflica bakiyorum. Hic icime sinmiyor. Cocuk bayrami... Cocuklar eglenecekti degil mi? Hasta, kusuyor yavrucak.
Ortaokulda hatirliyorum. Buz gibi havada saatlerce beklerdik aman yanlis yapmayalim aman buyuk buyuk insanlarin gonlu olsun. Bayram bizim de kosullar cocuk yararina gozetilmeli.

Kapali spor salonlari ne icin var?
Biz de öyleydik.
Donardık, yağmur yağardı, şemsiye bile açtırmazlardı.
En azından kıyafet kalın olsaydı.
İncecik saten gömlek, mini etek, ince tül çorap.
Yazık günah.

Back