Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğuk hava ve dışarıdaki hayvanlar
- Konu Sahibi thykefors
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Yazıldı mı bilmiyorum ama ben yine de yazayım gören alan olur belki.
Adore mobilya 10 tl kargo ücreti karşılığında kedi evleri gönderiyor adresinize. Biz üç tane aldık siteye yerleştirdik. Başkaları da almış sanırım 10 taneye yakın kedi evi var sitenin muhtelif yerlerinde şu an. 10 lira hiç bir şey değil... Adresi de vereyim şuraya...
https://www.adoremobilya.com/kedi-evi
Adore mobilya 10 tl kargo ücreti karşılığında kedi evleri gönderiyor adresinize. Biz üç tane aldık siteye yerleştirdik. Başkaları da almış sanırım 10 taneye yakın kedi evi var sitenin muhtelif yerlerinde şu an. 10 lira hiç bir şey değil... Adresi de vereyim şuraya...
https://www.adoremobilya.com/kedi-evi
- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
Benimde sürekli uğraştığım manyaklar var çocuklarından illallah ettim ne yapsam bozuyorlar anasına şikayet ediyorsun pis pis sırıtıyor. Mama ve su kaplarına işiyorlar pislik dolduruyorlar yavru kedileri öldürüyorlar köpeklerin bogazına ip baglayıp sürüklüyorlar yapmadıkları eziyet kalmıyor. Belediyeden destek istiyorum sanki mükafat gibi bunlara kömür yardımı yapıyor.Çok güzel bişey paylaşmışsın ama okadar vicdansız insan varki .
Yapılan onca kedı evını çööpe atan..
Geçen bi komşumla kavga ettiim sana batıyomu bunlar dıye batıyormus hanım efendıye bende ağzımı bozdum birazda gözünü korkuttum 1 haftadır kedı evlerım duruyor ..
- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Benimde sürekli uğraştığım manyaklar var çocuklarından illallah ettim ne yapsam bozuyorlar anasına şikayet ediyorsun pis pis sırıtıyor. Mama ve su kaplarına işiyorlar pislik dolduruyorlar yavru kedileri öldürüyorlar köpeklerin bogazına ip baglayıp sürüklüyorlar yapmadıkları eziyet kalmıyor. Belediyeden destek istiyorum sanki mükafat gibi bunlara kömür yardımı yapıyor.
Iste bunlar insanliktan nasibini almamis yaratiklar. Kendileri bir sey yapmiyor, yapana da mani oluyorlar. Bunlara cok kolay beddua edebilirim. Allah bunlari bildigi gibi yapsin.
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Ben saldırıyorum dırek . bir kaç kişiye saldırdım butun herkes gördu bir daha kimse elliyemıyor ne mama kaplarımı ne evleri ..Benimde sürekli uğraştığım manyaklar var çocuklarından illallah ettim ne yapsam bozuyorlar anasına şikayet ediyorsun pis pis sırıtıyor. Mama ve su kaplarına işiyorlar pislik dolduruyorlar yavru kedileri öldürüyorlar köpeklerin bogazına ip baglayıp sürüklüyorlar yapmadıkları eziyet kalmıyor. Belediyeden destek istiyorum sanki mükafat gibi bunlara kömür yardımı yapıyor.
Dişleriinizi gösterın şunlara .. Çocuklar zaten sağolsun bakkaldan salam alıyorlar :))
Yavru kedinin makatına sopa sokan çocuk ilerde seri katil olur ben bu çocugun neresini seveyim! Hayvan sevgileri artsın diye mamalar alıp ellerine verdim onlar hayvanı yakalayıp eziyet ettiler anneside hastalık bulaştırdın diye kapıma dayanıyor ben bu insanın neresini neden seveyimIste bunlar insanliktan nasibini almamis yaratiklar. Kendileri bir sey yapmiyor, yapana da mani oluyorlar. Bunlara cok kolay beddua edebilirim. Allah bunlari bildigi gibi yapsin.
- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Yavru kedinin makatına sopa sokan çocuk ilerde seri katil olur ben bu çocugun neresini seveyim! Hayvan sevgileri artsın diye mamalar alıp ellerine verdim onlar hayvanı yakalayıp eziyet ettiler anneside hastalık bulaştırdın diye kapıma dayanıyor ben bu insanın neresini neden seveyim
Seri katil olmasa da bunlari insan olarak gormuyorum. Kimse cocuk deyip gecmesin. Sevilecek bir tarafi yok. Bunlari evinde mutsuz olan cocuklar yapiyor.
Saldırıyorum ama komsuların tepkisi şu amann bunlar pislik uğraşma başına bela alırsın belediyenin temizlik elemanı bile alıp çöpe atıyor kapları. Kanlı ishal olan iki yavruyu belediyenin veterinerine götürdüm yolda duymadıgım laf kalmadı birde oranın müdürü ne gerek var zaten yasamaz ki bunlar dedi nefret ediyorum böyle insanlardanBen saldırıyorum dırek . bir kaç kişiye saldırdım butun herkes gördu bir daha kimse elliyemıyor ne mama kaplarımı ne evleri ..
Dişleriinizi gösterın şunlara .. Çocuklar zaten sağolsun bakkaldan salam alıyorlar :))
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Barınaklar malesef öyle..Saldırıyorum ama komsuların tepkisi şu amann bunlar pislik uğraşma başına bela alırsın belediyenin temizlik elemanı bile alıp çöpe atıyor kapları. Kanlı ishal olan iki yavruyu belediyenin veterinerine götürdüm yolda duymadıgım laf kalmadı birde oranın müdürü ne gerek var zaten yasamaz ki bunlar dedi nefret ediyorum böyle insanlardan
- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
Problem sokak hayvanlarinin daha fazla uremesini engelleyip kalici yuvalar bulmak.
Ama tekrar soyleyecegim, defalarca soyleyecegim. MEDENI bir ulke olamadik, iyice irdeleyinceye kadar soyleyecegim.
ne dogaya ne vahsi ne de evcil hayvanlara ZERRE anlayis ve empati kurabilen bir millet olamadik,
o kadar fena bir egitim sistemi ki, hayvanlari sadece yiyecek ve eglenceyle bagdastiran magara insanlari yetistiriyor.
Sonuc: eziyet goren ve telef olan hayvanlar.
Hayvanların üremesini niye engelliyoruz soyları tükensin diye mi ? Benim ailemde herkeste hayvan sevgisi var . Allah korkusu olan kimse bile isteye Allahın yarattığı bir canlıya zulüm etmez . Genelleme yapmayın biz medeni değilizde değiliz .
Aile yapıları anormal bir canlıya eziyet ediyorsun utanacagına kavga ediyorsunSeri katil olmasa da bunlari insan olarak gormuyorum. Kimse cocuk deyip gecmesin. Sevilecek bir tarafi yok. Bunlari evinde mutsuz olan cocuklar yapiyor.
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
ben de öyleyim ama ben kendimi şöyle avutuyorum, bahçemde baktığım kedilerim var, onlara sabah akşam düzenli mama veriyoruz, bir de sığınacakları bir yuva yaptık. en azından oraya giriyor 2 tane. biri zaten başına buyruk, gezip gezip geliyor. akşam mesela biz yemek yemeden önce onların mamasını verir annem.ben onlar doydu mu huzur buluyorum ancak. en azından onları korumaya aldım karınları tok diye teselli oluyorum. sokaktaki diğer bütün hayvanlar içinde dua etmekten başka bişey yapamıyorum. hepsine yetişmemiz mümkün değil ki
- 27 Şubat 2012
- 14.141
- 23.430
- 598
Yinemipilav her konuda bu işi yapıyorsun sen
Başka ülkelerle benim ulkemi kıyaslama arkadaşım. Senin buraya yazdığın 3 5 alengerik şeyle değişmeyecek hicbirsey
klavye başından ahkam kesme
kendini bi çok ileri çok bilgili saniyorsun ama tın. . Google'dan araştırıp araştırıp kopyala yapıştır yapma buraya herkes cahil bi sen akıllı değilsin burda.
Avrupa'da aslında böyle bi kedi kopegemi kaldı kiyaslanmasi
Hoş gerçi her konuda bi avrupai havan varda.
Başka ülkelerle benim ulkemi kıyaslama arkadaşım. Senin buraya yazdığın 3 5 alengerik şeyle değişmeyecek hicbirsey
kendini bi çok ileri çok bilgili saniyorsun ama tın. . Google'dan araştırıp araştırıp kopyala yapıştır yapma buraya herkes cahil bi sen akıllı değilsin burda.
- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
simdiki cocuklar fena olmus ya ölmüs hayvan gorunce oyuncak haline getiriyorlar bir defa kızdım oyle biz alıp gommeyi dusunurduk..bizim bahcemizede gidip yuvasından kacırdıkları yeni dogmus kediyi bırakmıslardı aldık cok ugrastım ama yasatamadım anne babalarında umrunda degil kiBenimde sürekli uğraştığım manyaklar var çocuklarından illallah ettim ne yapsam bozuyorlar anasına şikayet ediyorsun pis pis sırıtıyor. Mama ve su kaplarına işiyorlar pislik dolduruyorlar yavru kedileri öldürüyorlar köpeklerin bogazına ip baglayıp sürüklüyorlar yapmadıkları eziyet kalmıyor. Belediyeden destek istiyorum sanki mükafat gibi bunlara kömür yardımı yapıyor.
Ben gecen yaz ellerinden aldım 25 günlük yavruyu biberonla besledim ve 4 aylık olunca sahiplendirdim annesinin yerini söylemeleri için yalvardım çocugun annesi bana kızıyor ne önemliymiş hayvan altı üstü! Gel beni öldür diyor resmensimdiki cocuklar fena olmus ya ölmüs hayvan gorunce oyuncak haline getiriyorlar bir defa kızdım oyle biz alıp gommeyi dusunurduk..bizim bahcemizede gidip yuvasından kacırdıkları yeni dogmus kediyi bırakmıslardı aldık cok ugrastım ama yasatamadım anne babalarında umrunda degil ki
- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
ne guzel yasatabilmissiniz siz..anne merhametsiz olunca cocuktan pek birsey beklememek lazım kendi gibi yapmıs cocugudaBen gecen yaz ellerinden aldım 25 günlük yavruyu biberonla besledim ve 4 aylık olunca sahiplendirdim annesinin yerini söylemeleri için yalvardım çocugun annesi bana kızıyor ne önemliymiş hayvan altı üstü! Gel beni öldür diyor resmen
- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
Zamaninda ulkemize ne zarar veren topraklarimizi alan ne zulumler eden ulkelere ozeniyorlar.tarih bilgisi olsa biraz..iste onlar yuzunden bu milletler bizi ezik gormeye basladi.herkeste bir batililasma cabasi.Yinemipilav her konuda bu işi yapıyorsun sen
Hepsi gitse onlarla yasasa madem.kendi topraginda kendi milletini hor goruyor.git kardesim o zaman.yada insan gibi ulkene faydali ol.hep elestiri hep kinama..diger ulkeler mukemmel degil mi.
Gorumcem almanyada yasiyor.10 yillik karsi komsusu alman.bir gece cok ihtiyaci olmus.varsa yarim ekmek istemis.
Alman komsu veremem demis..yarin markete gitmeyecegim evimdeki ekmek bana yeter demis.
Adamlar hayvanmi bakar.once insan doyursun.
Bizde oylemi..evimde yemek olmasin.biri kapimi calsa ne var ne yok veririm..
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
Yinemipilav her konuda bu işi yapıyorsun sen