- 7 Mayıs 2008
- 4.916
- 3
- 49
- Konu Sahibi canayakxixn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy yerim ben bunu ya benim bi cennet papaganim vardi nezaman bulasik yikasam gelirdi avucumun icinde dusunu yapardi dusada girdigim zaman gelirdi benimle banyo yapmaya erkekdide:jeyyar:beni bekarken cirilciplak gören ilk ve tek erkekim:jeyyar:ama nisanlandigimda mefta oldu o ayri bi konu:1shok:
oy yerim ben bunu ya benim bi cennet papaganim vardi nezaman bulasik yikasam gelirdi avucumun icinde dusunu yapardi dusada girdigim zaman gelirdi benimle banyo yapmaya erkekdide:jeyyar:beni bekarken cirilciplak gören ilk ve tek erkekim:jeyyar:ama nisanlandigimda mefta oldu o ayri bi konu:1shok:
bence bi komplo var bu işin içinde heheheheh başın saolsun kuzummmmmkaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey ya alemsin ya akşam akşam ne güldüm.valla bencede nişanlının komplosuna kurban gitmiş olabilirÇok üzgünüm çoook
Canım kuşunun ölmesine çok üzüldüm.Yerini tutmaz ama bunlarda benden sana kabul edersen.öptümmmmmm..................esimin niyeti vardi o dönem ama kusumun anne babasina kurban gitti malesef:gitme:bana cok alistigi ve elimde büyüdügü icin anne babasi istemiyodu insan kokusu siniyo diye careyi kafesi ortadan ayirmakta bulmustuk kalin bir plastikle hem birbirlerini görssünler ama yinede satasamasinlar diye olmadigim bi haftasonu kusum zorla asadan karsiya gecmis onlarda parcalamislar cok etkisinde kalmisdim ama:gitme:
esimin niyeti vardi o dönem ama kusumun anne babasina kurban gitti malesef:gitme:bana cok alistigi ve elimde büyüdügü icin anne babasi istemiyodu insan kokusu siniyo diye careyi kafesi ortadan ayirmakta bulmustuk kalin bir plastikle hem birbirlerini görssünler ama yinede satasamasinlar diye olmadigim bi haftasonu kusum zorla asadan karsiya gecmis onlarda parcalamislar cok etkisinde kalmisdim ama:gitme:
Canım kuşunun ölmesine çok üzüldüm.Yerini tutmaz ama bunlarda benden sana kabul edersen.öptümmmmmm..................
İnsanın hayvanının ölmesi çok kötü bişeydiir ya. O da o evde yaşayan bi can.. Ben olsam o iki cani ebeveyne bakmaz birine verirdim :umursamaz: