- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
-
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
Valla direkt terkederim hayırdırKızlar selamlar
Flört ettiğiniz birisi var diyelim. Aranız çok iyi, uyum süper. Fakat son bir iki gündür soğuk ve ilgisiz davrandığını hissettiniz. Ortada şüpheleneceğiniz bir durum da yok. Belki de siz yanlış anladınız soğuk davrandığını, belki de öyle birşey yok.
Ama aklınıza takıldı bir kere. Bunu direkt sormak mı lazım? Yoksa akışına bırakıp inceldiği yerden koparsa kopsun mantığında mı davranmalı? Yani belki başkasına aklı kaydı ya da vazgeçti sizden vs.
Bu süreci nasıl yönetmeli? Fikirleriniz çok önemli.
Not: Bugün mesajlaşırken kısa kesmek istedim yazışmayı. Arayayım mı diye sordum. En azından ses tonuna göre belki ilerlerim diye ama şuan annesinin yanındaymış müsait olunca sen de müsaitsen konuşalım dedi. Tmm dedim ben de.
Telefonda hissettiklerimi söyleyeyim mi?
Net:))Valla direkt terkederim hayırdır
Aleykum selam kuzum.1 2 gündür soğuk davranıyorsa hemen kötüye yormamak gerek.belki iş sıkıntısı vardır belkide ailevi sorunları vardır.ne kadar süredir görüşüyorsunuz iyice tanımış olman lazım ki normal halinden farklı olduğunu bilesin.bence sor güzelce destek olmak amaclı belkide sana ihtiyacı vardır.senden adım bekliyordur.ara veya mesaj at yada bulaşabiliyorsanız buluşup göz göze konusun. Derim.bana niye soğuk davranıyorsun diye hesap sorarak değilde canım bir kaç gündür iyi değilsin sanki bir derdin mi var yardımcı olmak isterim diyerek sorarsan sana olan ilgisi ve hoş görülü olduğunu düşünerek kırmaktan çekinir umarım.Kızlar selamlar
Flört ettiğiniz birisi var diyelim. Aranız çok iyi, uyum süper. Fakat son bir iki gündür soğuk ve ilgisiz davrandığını hissettiniz. Ortada şüpheleneceğiniz bir durum da yok. Belki de siz yanlış anladınız soğuk davrandığını, belki de öyle birşey yok.
Ama aklınıza takıldı bir kere. Bunu direkt sormak mı lazım? Yoksa akışına bırakıp inceldiği yerden koparsa kopsun mantığında mı davranmalı? Yani belki başkasına aklı kaydı ya da vazgeçti sizden vs.
Bu süreci nasıl yönetmeli? Fikirleriniz çok önemli.
Not: Bugün mesajlaşırken kısa kesmek istedim yazışmayı. Arayayım mı diye sordum. En azından ses tonuna göre belki ilerlerim diye ama şuan annesinin yanındaymış müsait olunca sen de müsaitsen konuşalım dedi. Tmm dedim ben de.
Telefonda hissettiklerimi söyleyeyim mi?
Senin konunu biliyorum, ben de cvp yazmıştım hatta. :) Evet arama için müsait değilim demesi de bir garip geldi bana da. Dünden beri bir gariplik var. Geç cvp veriyor falan. Akşam yazdı onda da kısa konuştuk. Ben de yorgundum zaten, yorgunum yatıcam iyi geceler diyip konuşmayı bitirdim. O da sadece iyi geceler dedi. Soğuktu, normalde emoji koyar, tatlı bişi der. Sabah belli olur dedim. Her sabah günaydın mesajı atar çünkü. Baktım ses yok. Ahaa dedim kesin birşey var. Sonra öğleye doğru günaydın cnm demiş. Ne bu sence? :)Biraz gözlemle bence. Hislerini açıkça söyleme. Ben söyledim ve bitti yani öyle diyeyim. O nasıl davranıyorsa aynen öyle davran. İlgili ise ilgili, ilgisiz ise ilgisiz davran. Arama için müsait değilim demesi saçma yani bi beş dk konuşabilir ne var ki bunda. Ben hislerimi belli ettim ve kaybettim. İlgisi tamamen gitti. En son ben noktayı koydum bizden olmayacak diye. Cevap gelmedifazla net olma sakın. Uyum süper vs ama ilgi yoksa anlamsız.
Umarım alfadır. Sırtlan olmasında.Bazı erkekler bunu taktik olarak yapıyor. Bir soğuk bir sıcak karşısındaki insanın kafasını karıştıracak, onu daha da kendisine bağlayacak. Bakın sizin de kafanız karışmış. Enerjinizi sırf neden böyle yaptı diye düşünmeye harcayacaksınız. Galiba flörtünüz alfa...
Bence tek çareniz boşanmak da neyse.Banada yardım edin bari.esimi ikna edemiyorum bir türlü 7 yıldır evliyim 2 yıldır da memleketteyiz taşındık memlekete çarşıda evim normalde ama surwkli köye gidip geliyorum ve yine köydeyim kendi evime misafir gibi gidip geliyorum eşim çalışıyor galerici ben evde annesiyle babasıyla kalıyorum surwkli köye gelmek istiyor eşim ama ben istemiyorum eltim köye gezmeye geliyor evide ayrı ben bir oturuyorum eşime çökmez söyledim istemiyorum diye ama yanlış anlayıp annemi babamı istemiyorsan bende seni istemiyorum dedi anlatamıyorum derdimi kendi evime 3 günlüğe gidiyorum sonraki aylar haftalar günlerce köyde annesinin yanındayım çok bunaldım bana akıl verin son çarem bosanmak
Birşey mi oldu derse, hiçç sesini duymak istedim derim o zaman. :) Ortalığı da bulandırmak istemiyorum, belki bir sorun yoktur ortada.Kesinlikle bişey söyleme .Hiçbir şey olmamış gibi normal konuş gör bak şimdi dokulmese bile sonra dökülür o .Konuşursan ters teper
Tanışalı yaklaşık bir ay oldu. Bakalım bugün görüşebilirsek laf arasında öğrenmeye çalışıcam. Teşekkür ederim:)Aleykum selam kuzum.1 2 gündür soğuk davranıyorsa hemen kötüye yormamak gerek.belki iş sıkıntısı vardır belkide ailevi sorunları vardır.ne kadar süredir görüşüyorsunuz iyice tanımış olman lazım ki normal halinden farklı olduğunu bilesin.bence sor güzelce destek olmak amaclı belkide sana ihtiyacı vardır.senden adım bekliyordur.ara veya mesaj at yada bulaşabiliyorsanız buluşup göz göze konusun. Derim.bana niye soğuk davranıyorsun diye hesap sorarak değilde canım bir kaç gündür iyi değilsin sanki bir derdin mi var yardımcı olmak isterim diyerek sorarsan sana olan ilgisi ve hoş görülü olduğunu düşünerek kırmaktan çekinir umarım.
Amin amin papatyaUmarım alfadır. Sırtlan olmasında.