- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
Flört adı üstünde daha ilk aşamada soğuksa atak beklerdim.
Davrandığının ötesinde yakın davranmazdım aşık değilsem.
Davrandığının ötesinde yakın davranmazdım aşık değilsem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de mi safsınız ne Cevap alamazsınızdan kastım buydu konu sahibine. Evet soğuk davrandım diyecek kişi çok azdır. En fazla uzata uzata durumu sonunda sorulduğunda muymıy sen böyle yapmıştın ondan ben de soğuk davrandım farkında değildim der, o da sizi yola getirmek içindir.Erkeklerin bazı modelleri soğuk davrandığını bilmeyebiliyor. Benimki o modellerden. Adamın gerçekten soğuk davrandığından haberii yok. taktik falan değil gerçekten haberi yok. Niye bana soğuk davranıyorsun dediğimde: " soğuk mu davranıyorum? yoo, valla ben aynı davrandığımı zannediyom. gerçekten soğuk mu davranıyom?" demişti. sonra davranışlarını düzeltmişti. Benimki biraz saftır bu konularda Çok fazla flörtü olmadığı içinnasıl davranacağını da bilmiyordu :)
yok, bende ilk başlarda başka konularda sizin gibi düşünüyordum ama adamı o kadar teste tabi tuttum hiç açık vermedi. Ya gerçekten saf, yada çok iyi rol yapıyor. Ki rol yapsa 6 yıllık süreçte illa açık verir. Açık sözlüdür benimki. Sorarsan direk söyler. İlişkinin ilk başlarında neden sürekli benimle konuluyorsun dediğimde: " E senden hoşlanıyorum çünkü. Anam değilsin babam değilsin durduk yere niye sana bu konuları anlatayım? " demişti. Tabi beni bir gülme tutmuştu. Adam iki arada bir derede bana açılmıştı. Küsünce, üzülünce, darılınca vs. sorduğum zaman söyler.Siz de mi safsınız ne Cevap alamazsınızdan kastım buydu konu sahibine. Evet soğuk davrandım diyecek kişi çok azdır. En fazla uzata uzata durumu sonunda sorulduğunda muymıy sen böyle yapmıştın ondan ben de soğuk davrandım farkında değildim der, o da sizi yola getirmek içindir.
Son günlerde biraz donuksun ve bu beni üzüyor, bir sıkıntın varsa benimle paylaşabilirsin diyebilirsin. 2 günlük soğukluk kişisel bir sıkıntıdan olabilir. Uzarsa seni üzecek bir şey mi yaptım bana yansıyan bir sıkıntı halin var diyebilirsiniz. Daha da uzarsa yol verirsinKızlar selamlar
Flört ettiğiniz birisi var diyelim. Aranız çok iyi, uyum süper. Fakat son bir iki gündür soğuk ve ilgisiz davrandığını hissettiniz. Ortada şüpheleneceğiniz bir durum da yok. Belki de siz yanlış anladınız soğuk davrandığını, belki de öyle birşey yok.
Ama aklınıza takıldı bir kere. Bunu direkt sormak mı lazım? Yoksa akışına bırakıp inceldiği yerden koparsa kopsun mantığında mı davranmalı? Yani belki başkasına aklı kaydı ya da vazgeçti sizden vs.
Bu süreci nasıl yönetmeli? Fikirleriniz çok önemli.
Not: Bugün mesajlaşırken kısa kesmek istedim yazışmayı. Arayayım mı diye sordum. En azından ses tonuna göre belki ilerlerim diye ama şuan annesinin yanındaymış müsait olunca sen de müsaitsen konuşalım dedi. Tmm dedim ben de.
Telefonda hissettiklerimi söyleyeyim mi?
Kesinlikle öyle yap bak bişey varsa dayanamaz konisr oBirşey mi oldu derse, hiçç sesini duymak istedim derim o zaman. :) Ortalığı da bulandırmak istemiyorum, belki bir sorun yoktur ortada.
Bu taktik işlerini de hiç sevmiyorum, ben benlikten çıkıyormuşum gibi oluyor.Soguk davranma asla, neden soguksun falan sorma tam tersı hıc yazma ama trıp atma çok mesgulsun ne bılım gec cevap ver ama tatlı cevap ver kısa kısa arayınca yaa canım tam cıkıyıdum gelınce arım de arama, sorarsa unuttum de gulerek. Baskasına yonelmıs ılgısı bence ama bunları yaparsan sana kayar. Neden böylesın deyıp arayıp sorarsan bız anlasamıyoruz deyıp kaçar
Aynen çok sinirliyim şuan. Galiba sabredemicem. Okkalı bi mesaj atıcam sanırım.Ya sal gitsin bi cacık olmaz bundan
Mesaj filan atma kendini bi bok sanacak. Aynı şekilde davran davran veeee yavaş yavaş uzaklaş ve bitsin gitsinAynen çok sinirliyim şuan. Galiba sabredemicem. Okkalı bi mesaj atıcam sanırım.
Gerek yok, daha da egosu okşanır, o zaten vazgeçmiş can sıkıntısından arada konuşuyor gibiAynen çok sinirliyim şuan. Galiba sabredemicem. Okkalı bi mesaj atıcam sanırım.
Evet bencede. Yazarsa cvp vermicem.Gerek yok, daha da egosu okşanır, o zaten vazgeçmiş can sıkıntısından arada konuşuyor gibi
Sessizce terk edin bence
Evet ben de ona sinir oldum. İşte olur anlarımda. Tatil günü yani. Ay yok ne konuşucam, benden bir daha asla cvp alamaz.Ben olsam daha konuşmazdım
Kaç yaşında adam annesinin yanında veya başka odada balkonda 2 dk konuşamıyor mu
Ya başkaları da var ya da sizi hiç sallamıyor net