Soğuk davranan flörte nasıl davranmalı?

Siz de mi safsınız ne Cevap alamazsınızdan kastım buydu konu sahibine. Evet soğuk davrandım diyecek kişi çok azdır. En fazla uzata uzata durumu sonunda sorulduğunda muymıy sen böyle yapmıştın ondan ben de soğuk davrandım farkında değildim der, o da sizi yola getirmek içindir.

yok, bende ilk başlarda başka konularda sizin gibi düşünüyordum ama adamı o kadar teste tabi tuttum hiç açık vermedi. Ya gerçekten saf, yada çok iyi rol yapıyor. Ki rol yapsa 6 yıllık süreçte illa açık verir. Açık sözlüdür benimki. Sorarsan direk söyler. İlişkinin ilk başlarında neden sürekli benimle konuluyorsun dediğimde: " E senden hoşlanıyorum çünkü. Anam değilsin babam değilsin durduk yere niye sana bu konuları anlatayım? " demişti. Tabi beni bir gülme tutmuştu. Adam iki arada bir derede bana açılmıştı. Küsünce, üzülünce, darılınca vs. sorduğum zaman söyler.

Son günlerde biraz donuksun ve bu beni üzüyor, bir sıkıntın varsa benimle paylaşabilirsin diyebilirsin. 2 günlük soğukluk kişisel bir sıkıntıdan olabilir. Uzarsa seni üzecek bir şey mi yaptım bana yansıyan bir sıkıntı halin var diyebilirsiniz. Daha da uzarsa yol verirsin

Soguk davranma asla, neden soguksun falan sorma tam tersı hıc yazma ama trıp atma çok mesgulsun ne bılım gec cevap ver ama tatlı cevap ver kısa kısa arayınca yaa canım tam cıkıyıdum gelınce arım de arama, sorarsa unuttum de gulerek. Baskasına yonelmıs ılgısı bence ama bunları yaparsan sana kayar. Neden böylesın deyıp arayıp sorarsan bız anlasamıyoruz deyıp kaçar

Bu taktik işlerini de hiç sevmiyorum, ben benlikten çıkıyormuşum gibi oluyor.

Kızlar hala aramadı ya, 2 buçuk saat geçti. Ne demek bu şimdi? Şüphelerimde haklıyım sanırım. İki dk arayamaz mı bi insan.

Son yılların hayalete dönüşen erkeklerinden biri. “Senden eskisi kadar hoşlanmıyorum/ devam etmek istemiyorum/ ilişki tatmin etmiyor.” demek yerine buharlaşmayı tercih ediyorlar.
Samimiyet derecenizi ve görüşme sıklığınızı bilmiyorum konu sahibi. “Canım her şey yolunda mi?” gibi bir mesaj atardım. Konudan habersizmiş gibi davranır aptal yerine koymaya çalışırsa bu mesajdan 24 saat sonra her şey için teşekkür eder, asla çirkinleşmez, gayet normal bir şey yapıyormuş gibi ilişkiyi sonlandırır ve cevabını beklemeden her yerden engellerdim.

Bazı tek hücreliler ilişkide sadece kendisini akıllı sanıyor. Karşı taraf 24 saat emrine amade sanıyor. Ona böyle olmadığını gösterin.

Bu arada umalım ki gerçekten annesinin yanında olsun.

Ben olsam daha konuşmazdım
Kaç yaşında adam annesinin yanında veya başka odada balkonda 2 dk konuşamıyor mu
Ya başkaları da var ya da sizi hiç sallamıyor net
Evet ben de ona sinir oldum. İşte olur anlarımda. Tatil günü yani. Ay yok ne konuşucam, benden bir daha asla cvp alamaz.

Sizden çok emin değildir, çok çok çok istediği biri değilsinizdir. Kırmak için yazmıyorum. Beni de bazıları soğuk bulur. Ama flörtüme yapıyorsam, çok beğendiğim biri değildir. Yani çok emin değilimdir, ilişkiye dönüşmesini çok istemiyorumdur. İkilemdeysem öyle yaparım genelde. Yani hiç yazmayıp kaybolmaktansa, beklemeye alırım bir nevi. Çoğunlukla da olmaz yani, biter.
O yüzden eğer devam ederse soğukluğa, önünüze bakın derim.

Salla gitsin çok da takma kafana zaten bi aylık ilişkiymiş. Daha baştan aklı başkasına kayma gibi durum olursa ohooo yazık olur sana. İlla ki içinde fırtınalar kopuyodur sabret bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…