Soğuk buhar makinasi aldiniz mi?

chicconun travel setinin yanında ücretsiz aldım e bebekte kampanya var..iyonlu soğuk buhar makinesi bizim ev klimayla ısınıyor ve klıma innılmaz kurutuyo havayıı..ben faydalı olduğunu düşünüyorumm..

ben de alacagim gecen gun bir magazada gordum chicco nun cok hosuma gitti...dr um da alabilirsin bebek icin faydali demisti...alicam insallah...

bende aldım tefalden oğlum için çünkü dr.u önermişti boğazları hassastı bebeişimin kaloriferi kullanmaya başlayınca kuruluk rahatsız etmişti.faydasını gördüm.tavsiye ederim.

Arkadaşlar ben geçen kış kullandım ve memnun kaldım.Kızımın odasında kullanıyorum.Sinbonun ürününü aldım.40 ytl civarındadır sanırım.

Arkadaslar soguk buhar makinasini biz dun aldik. 26 dolara. Aslinda bunu kendimizi dusunerekte aldik, bebekte bahane oldu. Uyurken bogazimiz kuruyor, bu makina, odadaki havayi nemlendiriyor. Ben kotu diye birsey duymadim, neden kotu olsunki?? Onceden havayi nemlendirmek icin kalorifer uzerine kase ile su koyardik, bunun ondan bir farki yok.

kızlar doğrusu bu buhar makinesi olayını fazla bilmiyorum ama geçen gün tv.de bir çocuk doktoru üst solunum yolu enf.ile ilgili konuktu buhar makinesini sordular kadın evde olması gerektiğini ancak gerektiği zaman kullanılmasını çünkü sürekli kullanımda nemli havadaki bakterilerin çocuğa zararlı olduğunu söledi benim konuyla ilgili bilgim yok sadece tesadüfen geçen tv de rastladım bölr sölüyordu

bende bilinen bi .elk.elektronik firmasın da çalıştım ve bu bahar mak.üretiyorduk
kesinlikle alınması gerektiğini düşünüyorum alerjik hastalığı olanlar için ve evinde bebeği olanlar için bi gereklilik bence...
kaloriferin üzerine su veya ıslak havlu koymaktansa buhar makinesi almayı tercih ederim
bebeğim olucağı zaman kesinlikle bende almayı düşünüyorum..
geniz tıkanıkığı için süper birşey...

arkadaşlar hangi marka tavsiye ediyosunuz acaba
weewel mi
lanaform mu
chıcco mu
uff günlerdir araştırıyorum karar veremedim
hım bide arzum var

bende alıcam.benim bile boğazım tahriş oluyor.kim bilir küçücük yavrumun boğazı nasıl olur.araştırıyorum bebekler için olanından alıcam

Bebek odası için çok gerekli bir şey. Hem odanın havasını temizliyor hem de nemlendiriyor. Burnu kuruyan çocuklarda damar genişlemesi gibi problemler ortaya çıkabiliyor. Ben weewell ionizer aldım. 75 lira. Güzel bir ürün tavsiye ederim.

Bızde aldık 1 senedır kullanıyoruz Çok memnunuz fakırınkını aldık soĞuk buhar makınası kızımın en ufak bı ÖksÜrÜĞÜnde ÇalıŞtırıyoruz Çok etkılı Çok ŞÜkÜr dr a gerek kalmadan geÇıyor bızde Öyle nefesımız tıkandıĞında falan ÖksÜrÜkte boĞaz aĞrısında herŞeyde faydasını gÖrdÜk

eviniz kaloriferliyse şayet alın derim ben biz kendimiz için almıştık çok yararını gördük..kızımız doğduğunda da kullanmaya devam edicez inş..

Burada marka açıklanamıyor sanırım ama bir alman markasında 39 TL ye sıcak buhar aldım benim burnumda çok problem vardı bayağı işe yaradı tavsiye ederim.nerden yazabilirsem adını size söylerseniz yazabilirim isterseniz tabi.

f k r alın evinizi şımartın marka aldık evimiz klimalı ve klima havayı kurutuyor
bence gerekli alın derim ben

bizde aldık ev kaloriferli diye gerekebilir dediler...marka bir bayan ismi, çalıştırdım bayağı sessiz hoşuma gitti..

X