Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor kullanmayın dediğine göre vardır bir bildiği ama bebekler için olan mağazalarında da bir dolu satılıyor bunlardan, hem de mağazaların en görünen yerlerine koyuyorlar....iyi araştırmak gerek demek ki...arkadaşım bebeği için almıştı ama 2 gün içinde kutusuna geri kaldırdı doktora gittiğinde kullanmaması gerektiğini söylemiş nedenini sormayı unuttum bende ama merak ediyorum gerçekten işe yarıyormu
Hacettepe Üniversitesi Göğüs hastalıkları ana bilim dalından Prof. Dr. Uğur Hanım(soyadını hatırlamıyorum) kesinlikle önermedi bize. Bakteri üretiyormuş çünkü. Dolayısıyla bizde almadık tabi.benneyaptımki
Vallaha mı?CADIARZU
Bize de doktorumuz önermişti ve geçen kış aldık..Özellikle kış geceleri burun tıkanıklığı yaşıyordu..
6 yaşında oğlum ve geceleri çok rahat geçmişti...:uhm:
Hacettepe Üniversitesi Göğüs hastalıkları ana bilim dalından Prof. Dr. Uğur Hanım(soyadını hatırlamıyorum) kesinlikle önermedi bize. Bakteri üretiyormuş çünkü. Dolayısıyla bizde almadık tabi.benneyaptımki