Soğuk buhar makinasi aldiniz mi?

action

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
244
3
KIZLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM SOĞUK BUHAR MAKİNASI ALAN YA DA KULLANAN VAR MI GEREKLİ Mİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA GEREKSİZ BİŞEYSE HİÇ MASRAF ETMEYİM DİYORUM CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:)a.s.

ben bu makineyi bebişim olmadan kendimiz için almayı düşündüm ama arkadaşım benden önce aldı, onun da bebişi yok..tamamen bize yönelik olarak alıp salona koymayı düşünmüştük birlikte..hem de 100 YTL verip çok kaliteli bir ürün aldı....ne kadar çok işine yaradı bilinmez ama ilk zamanlarda ben bir farkını göremiyorum sadece mobilyalarıma beyaz beyaz izler bırakıyor demişti...her gün silmek zorunda kalıyorum demişti...ama bebiş için alanlar varsa ve yazarlarsa ben de burdan takip edeyim, belki ben de alırım

arkadaşım bebeği için almıştı ama 2 gün içinde kutusuna geri kaldırdı doktora gittiğinde kullanmaması gerektiğini söylemiş nedenini sormayı unuttum bende ama merak ediyorum gerçekten işe yarıyormu

arkadaşım bebeği için almıştı ama 2 gün içinde kutusuna geri kaldırdı doktora gittiğinde kullanmaması gerektiğini söylemiş nedenini sormayı unuttum bende ama merak ediyorum gerçekten işe yarıyormu
doktor kullanmayın dediğine göre vardır bir bildiği ama bebekler için olan mağazalarında da bir dolu satılıyor bunlardan, hem de mağazaların en görünen yerlerine koyuyorlar....iyi araştırmak gerek demek ki...

ben chicconun soğuk buhar makinasını aldım..kampanya vardı 100 ytlye aldım..bir arkadaşımın çocuğu klima yüzünden hastanelik oldu kaç kez sonra dr.soğuk buhar mak.önermiş ve iyileşti..

Ben henüz almadım ama alacağız... Şimdi ürünleri araştırıyoruz. Komşum çocuğu için almıştı, çokta memnun kalmış...

Kaloriferli evlerde nem pek olmuyor, bu yüzden gerekli diye düşünüyorum... Çocuk olmasa bile almayı düşünüyorduk...

Doktorada sorayım bir zararı varmıymış...

Evet kızlar en iyisi Dr.da bi danışmak gerek sanıyorum benim yarın Dr. randevum var bir sorayım ona göre sizede bilgi veririm bu arada e-bebek de kampanyası var chicco nun 149 milyon ayrıca yanında chicco nun bebek telsizini hediye ediyor eğer gerekliyse kampanyayı kaçırmadan alalım diyorum bende:))

ben kesinlikle alınması gerekli olduğnu düşünüyorum.kaloriferli klimalı evlerde özellikle kuruyan havayı kışın nemlendirmek adına askiler soba üzerine tencerede su falam koyarmış demkki gerekli :)

benim amerikan hastanesindeki doktorum onerdi ve aldim cok memnunum, 1,5 yildir kullaniyorum. Yazin lazim olmuyor ama kisin kaloriferler bebisin burnunu kuruttugu icin mutlaka lazim. bende tefalin buyuk modeli var am abence sinbonun kucuk modeli de hem ucuz hem de ayni isi gorur.
Ece

ben kesınlıkle kullanılmasından yanayım kalorıferlı evler için...
gecen kıs bu yuzden gozlerımden sureklı sorun yasadım sebebı kuru havadan olmus sımdı gozluk kullanıyorum bu kıs için kesınlıkle hem bebek hem kendım için alacagım evımızın havası fazlasıyla kuru ve neme ıhtıyac var nemsız sureklı kuru ev havasında enfeksıyonlar ortaya cıkıyor arkadaslar bu yuzden bebişler hastalanıyor

Hacettepe Üniversitesi Göğüs hastalıkları ana bilim dalından Prof. Dr. Uğur Hanım(soyadını hatırlamıyorum) kesinlikle önermedi bize. Bakteri üretiyormuş çünkü. Dolayısıyla bizde almadık tabi.benneyaptımki

Hacettepe Üniversitesi Göğüs hastalıkları ana bilim dalından Prof. Dr. Uğur Hanım(soyadını hatırlamıyorum) kesinlikle önermedi bize. Bakteri üretiyormuş çünkü. Dolayısıyla bizde almadık tabi.benneyaptımki

Vallaha mı?CADIARZU

Bize de doktorumuz önermişti ve geçen kış aldık..Özellikle kış geceleri burun tıkanıklığı yaşıyordu..
6 yaşında oğlum ve geceleri çok rahat geçmişti...:uhm:

Vallaha mı?CADIARZU

Bize de doktorumuz önermişti ve geçen kış aldık..Özellikle kış geceleri burun tıkanıklığı yaşıyordu..
6 yaşında oğlum ve geceleri çok rahat geçmişti...:uhm:

Vallahamı befisfisfis

E bize niye öyle dedi peki prof.:uhm: Bizimde burun tıkanıklığı (daha çok geniz etinden dolayı) problemimiz var. Bende onun için sordum doktora "hastalarıma tavsiye etmiyorum, bakteri üretiyor o makineler, hiç sağlıklı değil "dedi.:sm_confused:

bende alayım mı yani, tavsiye ediyormusun denizgüneş

bende aldım benim bebeğim kış bebeği olacağı için kaloriferli olduğu için evler benim bile genzim burnum tıkanıyor bende tafalin aldım 5 lt modelini sesi ıslatması yok ben memnunum kendime kullandım hem denemek için fiyatı da 139 du indirimliydi aldığımda tavsiye ederim bence gerekli bir ürün

Kızlar bugün Dr.randevum vardı ve soğuk buhar makinasını sordum Dr.hiç gerek yok her çocuğun ihtiyacı olacak diye bişey yok bi doğsun ihtiyaç olursa alınır onlar biraz para tuzağı dedi banada mantıklı geldi bebişim doğduktan sonra ihtiyacım olursa alacağım size de bilgi vermek istedim:))

ben soğuk buhar makinesi aldım... genelde bizim lojmanlarımız kaloriferli oluyor ve kalorifer havayı acayip kurutuyor... geceden içini dolduruyorum ve sabaha kadar çocuğumun odasında açık kalıyor genzi de kurumuyor, burnu da tıkanmıyor... benim işime yaradı...

bizim icin cok faydali oldu. kizimin burnu tikaniyordu, nefes almakta zorluk cekiyordu, bizim de agzimiz kuruyordu. kizimizin doktoru soguk buhar makinesi onerdi. aldik ve ailecek hicbir sikayetimiz kalmadi. bizim makinenin havayi temizleme ozelligi de var, ikisini bir arada kullaniyoruz.

Canim, maalesef prof.lar acik goruslu olamiyorlar (tabii ki hepsi degil, olanlari tenzih ederim), yenilikleri hemen kabullenemiyorlar.
Tipta her gun yeni seyler ogreniyoruz, prof.lar ise kendilerine cok guvendiklerinden yenilenme ihtiyaci hissetmiyorlar ve gelismeleri yakindan takip etmiyorlar.

Hemen bir ornek vereyim. Babamda beyin tumoru vardi (kendisini gecen yaz kaybettik).
Hastaligi boyunca dunya tip literaturunde yayinlanmis makaleleri
gittigimiz butun beyin prof.larindan once biz okumustuk, onlar bu
yayinlari en az 1 yil geriden takip ediyorlardi. Hatta o zamanlar 2
ay once yayinlanmis bir makalede beyin kanserinde bir ilacin bilinen
tum ilaclardan daha iyi etki gosterdigi yaziyordu ve dunyada 1 ay
once bu ilac kabul gormus ve babamda olan beyin tumoru tipinin
kemoterapisinde artik sadece bu ilac kullaniliyordu - kisa ismi
Themodal. Turkiye'de konustugumuz beyin cerrahi, onkolog, vs. hicbir
PROF. doktorun bu ilactan haberi yoktu, haliyle Saglik Bakanligi'ndan
da onayli degildi. Acik goruslu bir doktoru ikna ettik, onun raporu
ve konuyla ilgili dunyadaki resmi tip makalelerini, resmi
arastirmalari, vs.yi de ekleyerek Saglik Bakanligi'na bir dilekce
verdik; yaklasik 2 ay sonra bu ilaca onay cikti ve babam da bu ilaci
kullanmya basladi.

Annem hep der, bizim zamanimizda 9.aydan sonra anne sutu vermenin
hicbir yarari olmadigi doktorlar tarafindan soylenir ve doktorumuz
9.ayda memeden kestirirdi, diye. Gercekten ben de annemden kalma
gebelik-bebek kitaplarini okuyorum (annem saklamis, hamileligimde
bana vermisti), oralarda birakin 9.ayi 6.ayda biraktirin yaziyor ve
bahsettigim kitaplar zamanin unlu docent ve prof. doktorlari
tarafindan hazirlanmis. Simdi 2 yasina kadar faydali deniyor,
beslenme degerlerini kaybetse bile hala bagisiklik sistemini
guclendirip hastaliklardan koruyor cunku, bu da yakin zamanda
bulunmus.

Ozetle: Sadece prof.lardan degil "yeni nesil" doktorlardan da tavsiye aliniz.. her konuda..
Eskiden "yanlis" denilen simdi "dogru olabiliyor.

Opuyorum a.s.

bende alınması gerektiğini duymuştum bir arkadaşım aldı kızları için burunları tıkanıyor diye
bir daha öyle bir sorun olmadı yanii

ben phılıpsin ürününü almıştım ben de memnunum.gerçi biz evdeki koca bebek eşim için almıştık.oda kuru havalarda nefes alamaz.sinbonunkini pek önermiyorum.ilk onu almıştık.bi defa sessiz ortamda sesi çok rahatsız edici ve çıkardığı buhar diğerleri gibi dağılmıyo direk yere akıp halı üzerinde damlacıklar oluşturuyo ve bir süre sonra da aynı yer sırılsıklam oluyo. b hemen iade ettik.ucuz olanı tercih ederken karşılığında ne kadar memnun kalacağınızı da hesap edin derim.

X