soğanlı sarımsaklı tüy yok edici bir tarif.Ahmet marankiden

sarimsak bildigim kadari ile tüyleri cualtmaya yariyor, arkadasim kaslarinin formunu degistirmek istediginde sarmisagi kaslarina sürer ve tüy cikiyor diyor... yok anam sarimsak isi korkuttu beni...

Bi cesaret edebilsem deneyeceğim şu yöntemi ama kara merhemsiz :)
Ondan biraz tırsıyorum.
Benim tüyler hormonal bozukluktan dolayı.. belki faydası olur :/
Vücudun bazı yerlerinde tüy çıkaranlar(saç), bazı yerlerinde de dökülmeye sebep olabilir diye duymuştum.
Zaten yeterince fazla benim kıllar. Daha da fazlası olsa farketmez, kaybedeceğim bir şey yok kaydirigubbakcemile3
Denemeden bilemeyiz :)

arkadaşlar sarımsak kesinlikle saç çıkarıcı etkilere sahip
ben çok araştırdım saç çıkarıcı etkisi yüksek,bence kesinlikle denemeyin sarımsağı..

e arkadaşım yazmışsın da denedin mi?denediysen ne oıldu?hiçbişey yazmamışsın

3 gündr soğan sarımsak kara merhem uyguluyorum yüzüme daha fark göremedim bir haftanın sonun da anlıycam ama bana çok mantıksız gelmedii evet sarımsagın çabuk çıkardıgını bilişyorum soğanında azalttıgını kara merhem iltihap gibi deri altındaki birikimin dışarı atılmasını saglayabilen bi maddeyse mantık olaraksarımsak güçlendirirken bu kökleri kara merhem dışarı atabilir vee üüzerine kapatılan közlenmiş soğanın zaten suyu çıkmış oluyor buda farklı bi etki yaparak azaltabilir.. mantık olarak kafama yattı uyguşuyorumda umarım faydası olacak daha net görmedk için yüzüme yapmak istedm...şu varki çok pis kokuyo evet kokusundan nefrett ettm kesinlikle ama bir hafta sonunda öyle bi ihtimal varsa deneyerek sonucu görmüş olurum dişye düşünd yine yazarım deneyen sonuç alan varsada yazmasını rica edermm

Back