soğanlı sarımsaklı tüy yok edici bir tarif.Ahmet marankiden

pembe82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Kocaeli
kızlar lütfen küçükde olsa bir bölgede deneyin.bende Hemen denicem.Birkaç yerde okudum.Ahmet Marankiden bir tarif.
1 diş sarımsak
kara merhem (eczane ve aktarlarda bulunan yan etkisi olmayan bir şey araştırdım.)
kara merheme sarımsağı karıştırıp, tüylü bölgeye tüylerin üstüne sürüyoruz.ocakda közlenmiş soğanı da soyup üstüne kapatıyoruz.Tarifi 1 hafta süreyle uyguladığınızda tamamen kurtulduğunuzu göreceksiniz diyor adam.inşallah doğrudur.Eşime sipariş ettim.Önce onda denicemkaydirigubbakcemile4 insaşşah yarar...üstelik 1 hafta çok kısa süre...

deneyip sonuçlarını bize bildirsen cannım bende var o kara merhemden bacagım yandığında doktoor vermişti bana

kızlar lütfen küçükde olsa bir bölgede deneyin.bende Hemen denicem.Birkaç yerde okudum.Ahmet Marankiden bir tarif.
1 diş sarımsak
kara merhem (eczane ve aktarlarda bulunan yan etkisi olmayan bir şey araştırdım.)
kara merheme sarımsağı karıştırıp, tüylü bölgeye tüylerin üstüne sürüyoruz.ocakda közlenmiş soğanı da soyup üstüne kapatıyoruz.Tarifi 1 hafta süreyle uyguladığınızda tamamen kurtulduğunuzu göreceksiniz diyor adam.inşallah doğrudur.Eşime sipariş ettim.Önce onda denicemkaydirigubbakcemile4 insaşşah yarar...üstelik 1 hafta çok kısa süre...

tüyler alınmadanmı uygulanacak

ayrıca 1tüp merhememi karıştırcaz sadece bir diş sarımsagı

konuyu açan arkadaş umarım hemen deneyip cevap verir.ben bir haftada on günde gerceklesecek mucizlere pek inanmıyorum gerci ama biraz azaltsa bile yeterli tüyleri.nasılsa bolca varkaydirigubbakcemile2

ay nereye dustum ben ::::::::) denk geldi bastım dur bakim kıl tüy derdi bitiyomu aman yarabbi bıktım be

bıtkılerınde suyunu cıkardılar
baska yerde sarmısak saclara ıyı gelır sac cıkartır dıyolar soganda sac dokulmesını azaltır dıyolar sımdık tam tersını dıyolarneye ınancamızı sasrıdık domuz grıbı asısına dondu bu ıs

bilindiği kadarıyla sarımsak saç,sakal çıkarmak için kullanılıyor biz kullanıpta daha fazla kıllanmayalım kafamçokkarıştı

arkadaşlar ben başka başlıklardada yazmıştım
soğanda sarımsakta kesinlikle vücut kıllarını besler
safkan arkadaşım, bazı bitkiler vücut kıllarını dökebilirken saç kıllarını(erkek tipi kellikte özellikle)saç çıkartabiliyor...
sebep ,androjen hormonlarından kaynaklı kıllanma ise bu bitkiler vücut kıllarını dökebilir,diğer genetik sebepli vücut kıllarını etkilemez.

örnek olarak verecek olursak;
özellikle dht hormonu fazla salgılandığında, vücut kıllarında artış ,saçlı deridede dökülme yaparak tezat çalışıyor..

ozgish bu tarifi Ahmet Maranki vermiş olamaz gibi geliyor bana,çok incelemedim ama bi blogda yayınlanmıştı bu tarif sanki....yani Ahmet Marankinin ağzından söylenmiş gibi gösterilmiş ama olmayabilir gibi geliyor..

konuyu açan arkadaş bunu uygulamışmı bir daha uğramamış en azından olumlu yada olumsuz bilgilendirsen ya

Maranki ya dalga geçiyor ya kafayı yedi:kahve: Sarımsağı saçkıran için bile kullanırlar saç çıkarsın diye,adam tüyleri yoketmek için veriyorşakkıdı

valla kızlar bayram seyran derken işe başladım yeni yazamadım o yüzden...Valla o iğrenç kokudan dolayı yalnızca birkere kullanabildik.motor yağı gibi bir koku ve sarımsak ve soğan...1 hafta çıkmadı resmen kabus gibiydi...ben anti sosyal gezerim 1 hafta evden çıkmam diyen varsa denesin...cilde herhangi bir yan etkisi olmadı 1 günlük kullanım için...
kullanıcaklara kolay gelsin diyorum...

Ayrıca Ahmet Marankiyi tanımam etmem internetten araştırdığınız zaman görürsünüz tarifi...bende bir umut doğal yollardan kıl tüy meselesinden kurtulmaya çalışanlardanım.Bu kadar üstüme gelmeyin yau...

Back