- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Daha senin için neler neler dedilerde işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk olsunn atalantemd kapılar sonuna kadar açık :) ayrıca bütün turşuları yiyebilirO şuanda Chocolita ile kısır partisi yapıyorlar yoğunlar seni çağırmadılar mı
Bak sen cadıya aman uyusun sende işlerini yaparsınİyi şükür kız gece uyutmadi şimdi uyuyo bende isleniom :)
Sus konuşma gecen gün köstekbekli pasta ,su böreği yaptın da ben nisankralicesi ,@JustPeace vardık o geldi de kapıyı açmadın unuttun mu herşeyi yiyor bizlere birşey kalmıyor dedin yaAşk olsunn atalantemd kapılar sonuna kadar açık :) ayrıca bütün turşuları yiyebilir
Benim ikizim yapmaz ole sey benide cigirir:)O şuanda Chocolita ile kısır partisi yapıyorlar yoğunlar seni çağırmadılar mı
ben niye çağırmıyorsun kız küstüm işteAşk olsunn atalantemd kapılar sonuna kadar açık :) ayrıca bütün turşuları yiyebilir
Sen öyle sanmaya devam etBenim ikizim yapmaz ole sey benide cigirir:)
Senin için doğur filan dediler kalsın evinde dediler ben çok dedim dinlemedilerben niye çağırmıyorsun kız küstüm işte
Mucuks bebisim❤Aşk olsunn atalantemd kapılar sonuna kadar açık :) ayrıca bütün turşuları yiyebilir
zaten Chocolita topik açtırdı bana sonra gitti reglle ilgili bi konu açtım. şimdide hiç girmiyorum benim topiğe başka yerlerdeSenin için doğur filan dediler kalsın evinde dediler ben çok dedim dinlemediler
Oy kıyamam ben sana Canım yoğundur o şimdizaten Chocolita topik açtırdı bana sonra gitti reglle ilgili bi konu açtım. şimdide hiç girmiyorum benim topiğe başka yerlerde
Kiz kara kedide degilsin sen niye bole yapiyonSen öyle sanmaya devam et
yok kız sadece bana yazmıyorOy kıyamam ben sana Canım yoğundur o şimdi
Ya demek onları inanıyorsunMucuks bebisim❤
Bundan sonra böyle kara kedi olucam gücüme güç katıcamKiz kara kedide degilsin sen niye bole yapiyon
yol yol beni çok üzüyorDur saçlarını yolayım onun Chocolita kız niye cevap vermiyorsun hamişe
Ayy sen çok fenasın e dedim dedim dinletemedim artk napalımSus konuşma gecen gün köstekbekli pasta ,su böreği yaptın da ben nisankralicesi ,@JustPeace vardık o geldi de kapıyı açmadın unuttun mu herşeyi yiyor bizlere birşey kalmıyor dedin ya
Canm arada bakabiliyorum öyle rahat değilim :) kusura bakma cnmyol yol beni çok üzüyor
en rahat olduğun zaman benim topik dışı oluyor galiba bizim topikte rahat değilsin demek kiCanm arada bakabiliyorum öyle rahat değilim :) kusura bakma cnm