- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Kız sen çok fenasın ya insan _aTaLaNtE_ dışlar Mı hiç neymiş sarışınmış bu kadar kıskanma ona yakışıyorAyy sen çok fenasın e dedim dedim dinletemedim artk napalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen çok fenasın ya insan _aTaLaNtE_ dışlar Mı hiç neymiş sarışınmış bu kadar kıskanma ona yakışıyorAyy sen çok fenasın e dedim dedim dinletemedim artk napalım
Aaa niye ama niyee bak mesela der gaza getiririmBundan sonra böyle kara kedi olucam gücüme güç katıcam
Ay nolmus sariysamKız sen çok fenasın ya insan _aTaLaNtE_ dışlar Mı hiç neymiş sarışınmış bu kadar kıskanma ona yakışıyor
Bebeğim inan ki bebeğe mi yetişeyim siteye mi yetişeyim şaşırdım :) nisankralicesi sen seni sevdiğimi bilmiyor musuun ♡♡♡♡Chocolita hamişi üzme onunla ayrıca özel olarak ilgilen olur mu
biliyorum ama hissettirmiyorsun beni sevdiğiniBebeğim inan ki bebeğe mi yetişeyim siteye mi yetişeyim şaşırdım :) nisankralicesi sen seni sevdiğimi bilmiyor musuun ♡♡♡♡
Bana ne hep hayalimdi sarışın olmak keşks bende olsaaa hıhKız sen çok fenasın ya insan _aTaLaNtE_ dışlar Mı hiç neymiş sarışınmış bu kadar kıskanma ona yakışıyor
Bebeğim inan ki bebeğe mi yetişeyim siteye mi yetişeyim şaşırdım :) nisankralicesi sen seni sevdiğimi bilmiyor musuun ♡♡♡♡
Yerim seni fıstık :) vaktim yok hayatım çok ciddiyim. Görüpte cevap vermediğimi sanma. Bil ki ben burada yokumbiliyorum ama hissettirmiyorsun beni sevdiğini
çaycı başı gelme buraya sen sana ne zaman yaptım kızkuzum dün akşam bana da naz yapıyodun sonra cevap vermeden gittin uyudun heralde =)
İşte cadılar hasetleniyorlar onlarda olalım dediler Yok senin gibi doğal sarışın olmadıkları için hasetlendilerAy nolmus sariysam
iyi hadi inandım ama bebişi uyut birazYerim seni fıstık :) vaktim yok hayatım çok ciddiyim. Görüpte cevap vermediğimi sanma. Bil ki ben burada yokum
Uyudum kız :) kusura bakma öyle yarım kaldı :) okuyor musun çalışıyor musun evde misinn anlat bakalım :)kuzum dün akşam bana da naz yapıyodun sonra cevap vermeden gittin uyudun heralde =)
Benim Canım kara kediburaya ilk defa geliyorum kızceler,
patron kim
Uyudum kız :) kusura bakma öyle yarım kaldı :) okuyor musun çalışıyor musun evde misinn anlat bakalım :)
oyyBenim Canım kara kedi
inanmayın kızlar hepiniz için ayrı ayrı planlar yapıyor bu cadıUyudum kız :) kusura bakma öyle yarım kaldı :) okuyor
Bende seni buradan görmeden sevdiğim insanlardan birisi sensinoyy
seni severim!
Hosgeldin beybi patron herkesburaya ilk defa geliyorum kızceler,
patron kim