- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
valla sen istedin bacım bana bi koca lazım oda bu gece lazım demezsen iyi :))) git uyu kız Miyav_suKlip mlip ne is pisi kim kimin neyini kapiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla sen istedin bacım bana bi koca lazım oda bu gece lazım demezsen iyi :))) git uyu kız Miyav_suKlip mlip ne is pisi kim kimin neyini kapiyo
Ahahahaha yaraticilik 10 numara kiz benim kocayi komple yesinİşte o mesalayı sormayacaktın en son sanırım @ Kova hatunu için klip çektim kırmızı Jaguar arabası ve yanında kedicik leoparı ile giderken şatosuna onu en yakın arkadaşı ile aldatan kocası tutsaktı oda şeyini kediye yedirdi
Tamam canımvalla sen istedin bacım bana bi koca lazım oda bu gece lazım demezsen iyi :))) git uyu kız Miyav_su
Ne klipler çektim nisankralicesi ve Chocolita için para mı alamadımAhahahaha yaraticilik 10 numara kiz benim kocayi komple yesin
hahah dur bi biz kazanalım bakalım sanada veririz 3-5 lira
Ek iş:)Versenize kizin parasini
Aşk olsunn bizim paramız sende geçmeez sen ne muhteşem bir arkadaş bir kardeşş
kız sen benim topiğe incir ağacı dikiyorsun amaCustttt @JustPeace ikizim tatlisim ses et
Dur bacim sana gelem azkız sen benim topiğe incir ağacı dikiyorsun ama
gel bacım sıcak çay kahve oralet var ama soğuk istersen su meyve suyu ❤♡❤♡❤♡Dur bacim sana gelem az
ivet kocamı çüksüz bıraktımİşte o mesalayı sormayacaktın en son sanırım @ Kova hatunu için klip çektim kırmızı Jaguar arabası ve yanında kedicik leoparı ile giderken şatosuna onu en yakın arkadaşı ile aldatan kocası tutsaktı oda şeyini kediye yedirdi
Kız tek topik de toplansak ne iyi olur , ben yolumu kaybediyorum mobildenCustttt @JustPeace ikizim tatlisim ses et
Hepiniz benim spor topiğine gelinKız tek topik de toplansak ne iyi olur , ben yolumu kaybediyorum mobilden
Takımın mı var ? :)Hepiniz benim spor topiğine gelin
Tam olarak şöyle bişey https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kova-ile-her-telden-spor.1010118/ kuş uçmaz kervan geçmez :)Takımın mı var ? :)
Az bakimm duuTam olarak şöyle bişey https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kova-ile-her-telden-spor.1010118/ kuş uçmaz kervan geçmez :)
Kız tek topik de toplansak ne iyi olur , ben yolumu kaybediyorum mobilden
Günaydın canımGunaydinn kizceler;(