- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
ay deprem mi oluyo: // allah korusunSürekli salanoyoruz _aTaLaNtE_ dün akşam iftar a az kalmıştı mutfakta uğraşırken hissetmedim geceden beri kaç kere oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay deprem mi oluyo: // allah korusunSürekli salanoyoruz _aTaLaNtE_ dün akşam iftar a az kalmıştı mutfakta uğraşırken hissetmedim geceden beri kaç kere oldu
Kız kıyamam ❤arada gel buraya vakit geçsinRamazan vurdu bizi
Hop duru benimevet ben Duru istiyorum. eşim de Lilya. kesin karar vermedik henüz:) nasıl bu isimler?
Evet ya iki gündür baya sıkıntı Allah korusun .ay deprem mi oluyo: // allah korusun
evet ben Duru istiyorum. eşim de Lilya. kesin karar vermedik henüz:) nasıl bu isimler?
Duru çok güzel lilya da değişik ama o da çok hoş ve nisanın bebisi de duru olacak insallah ismi piştiiievet ben Duru istiyorum. eşim de Lilya. kesin karar vermedik henüz:) nasıl bu isimler?
Allah tan dünden yemek var fazla bişey yapamicam bı çorba yapcam bugün burada egeenirim artıkKız kıyamam ❤arada gel buraya vakit geçsin
4.ye duru koy adını bari :))hAyy ne guzel eşin güzel isim düşünmüş bı tek benim eşim mı Ayşe Fatma Ahmet Mehmet isimlerini seviyor yaa ((
Haha vermem kızımın ismini başka kimseye :))Duru çok güzel lilya da değişik ama o da çok hoş ve nisanın bebisi de duru olacak insallah ismi piştiii
İyiyim tatlım sen :)Nasılsınız kızlar
kız unuttun mu sen benim kızın ismi Duru demiştin, ben de aa ben de o ismi istiyorum demiştim. unutmuş pehhh :))Hop duru benim
Evet ya iki gündür baya sıkıntı Allah korusun .
Aman otur kız benim herif yapıyor yemekleri :))Allah tan dünden yemek var fazla bişey yapamicam bı çorba yapcam bugün burada egeenirim artık
ben de tam tersi isim konusunda eşin gibi geri kafalıyım aslında:) Firuze koyacağdım da, vaz caydım:)Ayy ne guzel eşin güzel isim düşünmüş bı tek benim eşim mı Ayşe Fatma Ahmet Mehmet isimlerini seviyor yaa ((
Şey benim hafıza sıkıntı birazkız unuttun mu sen benim kızın ismi Duru demiştin, ben de aa ben de o ismi istiyorum demiştim. unutmuş pehhh :))
aynı aile den olsa virme de uzakdan arkiler koyabilir bence4.ye duru koy adını bari :))h
Haha vermem kızımın ismini başka kimseye :))
şehrini soracam ama ssöylemek istemezsin belki. geçmiş olsun canım ya. büyük bir deprem yaşamış biri olarak ödüm şeyime karışıyor bu konudaEvet cnm latiyya dünden beri çok deprem oldu sizler hissetmediniz göre bana uzaksiniz :)
Manisa tatlım :) belki çevre illerde de olmus olabilirşehrini soracam ama ssöylemek istemezsin belki. geçmiş olsun canım ya. büyük bir deprem yaşamış biri olarak ödüm şeyime karışıyor bu konuda
Ben Manisa merkez doğumluyum cnm sülale orda ama ben Manisa'nın başka bı yerinde yaşıyorum ama zangirdadi zangir hissedecek şekilde yakinimşehrini soracam ama ssöylemek istemezsin belki. geçmiş olsun canım ya. büyük bir deprem yaşamış biri olarak ödüm şeyime karışıyor bu konuda
yaneee :))aynı aile den olsa virme de uzakdan arkiler koyabilir bence