- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
ha anladım tatlım :) sonra tutarsın inşallah❤♡❤♡❤♡YK kız ben niyetli değilim doktor tutma dedi kızım 3 aylık yiyebilirim suan yani )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha anladım tatlım :) sonra tutarsın inşallah❤♡❤♡❤♡YK kız ben niyetli değilim doktor tutma dedi kızım 3 aylık yiyebilirim suan yani )
Yok mide spazmı geçirdiğinde.mide spazmı olduğunu anlamadılar soğuk algınlığı ilacı verip göndermişlerdi o gece küt diye düşüp bayilinca iki kere gitmiştim o günden beri çok aevsemde yemek yemeyi artık gırtlağa kadar yemiyorum en azindandün mü ?
geçmiş olsun tatlım yaYok mide spazmı geçirdiğinde.mide spazmı olduğunu anlamadılar soğuk algınlığı ilacı verip göndermişlerdi o gece küt diye düşüp bayilinca iki kere gitmiştim o günden beri çok aevsemde yemek yemeyi artık gırtlağa kadar yemiyorum en azindan
Bendensin silamlarr :*Abbowwww iyiki niyetli değilim biseylerin yanına soğan kırmak açık olan istahimi daha da açtı ) _aTaLaNtE_ @JustPeace KaPrisLiPazen nisankralicesi @Sonsuzaskkk
@ozlemm1990
Çok geçmiş olsun tatlımYok mide spazmı geçirdiğinde.mide spazmı olduğunu anlamadılar soğuk algınlığı ilacı verip göndermişlerdi o gece küt diye düşüp bayilinca iki kere gitmiştim o günden beri çok aevsemde yemek yemeyi artık gırtlağa kadar yemiyorum en azindan
Cok geçti üzerinden sagol cnm yani şu boğaz yüzünden basma gelmedik kalmadıÇok geçmiş olsun tatlım
inşallah bi daha gelmez başına tatlımCok geçti üzerinden sagol cnm yani şu boğaz yüzünden basma gelmedik kalmadı
Aaa bende bu boğaz varkeninşallah bi daha gelmez başına tatlım
:)))Abbowwww iyiki niyetli değilim biseylerin yanına soğan kırmak açık olan istahimi daha da açtı ) _aTaLaNtE_ @JustPeace KaPrisLiPazen nisankralicesi @Sonsuzaskkk
@ozlemm1990
Ahahah afiyet olsun şimdiden hayal tmk ne güzel demi:)))
Bende iftara soğan kırcam yaa ama :)))
Ya hiç acıkmadım susamadım ama değişik bı şekilde kendimi boş hissediyorum:)Ahahah afiyet olsun şimdiden hayal tmk ne güzel demi
Rabbim yardım ediyor hava çok güzelYa hiç acıkmadım susamadım ama değişik bı şekilde kendimi boş hissediyorum:)
Ben bennnSilamm kimler burda ki:)
benSilamm kimler burda ki:)
Napaniz kizlar ne var ne yokBen bennn
yatıyorum valla herif gelcek şimdiNapaniz kizlar ne var ne yok
Kızı emziriom. Ben birde birazdan mutfağa giriseyim diyorumNapaniz kizlar ne var ne yok
yatıyorum valla herif gelcek şimdi
Ya herkesin ugrasi var ben napimmmzaman gecmiyo musteri yok ofsKızı emziriom. Ben birde birazdan mutfağa giriseyim diyorum
Maşallah :))yatıyorum valla herif gelcek şimdi