- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Bi soğan madımak yemişim ki sormayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama hamiş var kızBi soğan madımak yemişim ki sormayın
Seviyon mu canım ,madımağı bulamıyorsan burdan alıp yollarım hemenama hamiş var kız
tatlım benim sevmediği hiçbir şey yoktur şakasına dedim ❤♡❤♡❤♡ sağol tatlımSeviyon mu canım ,madımağı bulamıyorsan burdan alıp yollarım hemen
Kız ben ciddiyim ama , annemle ayıklar ,kıyarız derin doncuru da şok yaparız bozulmaz sanırım ama hemen gitmezse su gibi olur o ayrıtatlım benim sevmediği hiçbir şey yoktur şakasına dedim ❤♡❤♡❤♡ sağol tatlım
sağol canım benim düşünmen bile yeterli❤♡❤♡❤♡ ne olduğunu da bilmiyorumKız ben ciddiyim ama , annemle ayıklar ,kıyarız derin doncuru da şok yaparız bozulmaz sanırım ama hemen gitmezse su gibi olur o ayrı
Ulaaa gerçek mi bilmiyordun anlatıp durdum kız bildiğin otsağol canım benim düşünmen bile yeterli❤♡❤♡❤♡ ne olduğunu da bilmiyorum
hahahUlaaa gerçek mi bilmiyordun anlatıp durdum kız bildiğin ot
hahah kız niyetli olanlar vardır günaha girmeyelim :))Abbowwww iyiki niyetli değilim biseylerin yanına soğan kırmak açık olan istahimi daha da açtı ) _aTaLaNtE_ @JustPeace KaPrisLiPazen nisankralicesi Sonsuzaskkk
O yüzden hayalimi yazmadım yoksa ohooohahah kız niyetli olanlar vardır günaha girmeyelim :))
yazma yazma :) ben niyetli değilim ama hamileyimO yüzden hayalimi yazmadım yoksa ohooo
Tamam yazmiyorumyazma yazma :) ben niyetli değilim ama hamileyim
kendi kendine işkence mi ediyorsun kız haha :))Tamam yazmiyorum
kız dur yiyemeyip de hayal kurma o zaman :))Yemeyi çok çok seviyorum yahu karnım çok tok olsun yinede sevdiğim bişey gelirse önüme yerim 1.5 sene önce mide spazmı geçirdim cidden
dün mü ?Gece iki kere hastaneye gittim :)
YK kız ben niyetli değilim doktor tutma dedi kızım 3 aylık yiyebilirim suan yani )kız dur yiyemeyip de hayal kurma o zaman :))