- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
kız ben eskiden geç yatar geç kalkardım. şimdi düzenim tamamen değişti. akşam 10da uykum geliyor sabah 7de ayaktayım:)oo saat kaç kız daha ❤♡❤♡❤♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ben eskiden geç yatar geç kalkardım. şimdi düzenim tamamen değişti. akşam 10da uykum geliyor sabah 7de ayaktayım:)oo saat kaç kız daha ❤♡❤♡❤♡
tatlım bence park yatak almanı öneririm ❤♡❤♡❤♡ daha kullanışlı ve daha uygun fiyatınisankralicesi bişey soracam. bebeğinin uyuması için park yatak mı aldın, beşik mi yoksa karyola mı? araştırıyorum da herkes ayrı ayrı şeyler tavsiye etmiş. kafam karıştı
istediğin gibi uyu tatlım❤♡❤♡❤♡kız ben eskiden geç yatar geç kalkardım. şimdi düzenim tamamen değişti. akşam 10da uykum geliyor sabah 7de ayaktayım:)
valla uykum gelince yatıyorum yer ve mekan farketmeksizin:))istediğin gibi uyu tatlım❤♡❤♡❤♡
yarın minnak geldiği zaman görürüm senivalla uykum gelince yatıyorum yer ve mekan farketmeksizin:))
ay hiç sorma zombi gibi gezerim artık:)) inşallah annesi gibi uykucu olur:))yarın minnak geldiği zaman görürüm seni
inşallah olumlu mesajı yolla evrene❤♡❤♡❤♡ay hiç sorma zombi gibi gezerim artık:)) inşallah annesi gibi uykucu olur:))
hahah inşallah tatlım❤♡❤♡❤♡doğsa da poposunu ıssırsam ayaklarını yesem
ben varım ya kız :))eh ben de uyuyayım bari madem kimsecikler yok.
_aTaLaNtE_ aha valla etiketledim seni yuppiii arada bakıp tüymüşsün insan bi hellooo der
iyi geceleeer
Kız etiketlefim seni sonra evlatlarini parka goturdum gelince banyoydu oydu buydu derken bu saat oldu anca girdim;(eh ben de uyuyayım bari madem kimsecikler yok.
_aTaLaNtE_ aha valla etiketledim seni yuppiii arada bakıp tüymüşsün insan bi hellooo der
iyi geceleeer
Hosgeldin askk❤@minik meleklerim buyur bacim davete icabet ettim
Hb:) rakip topik heHosgeldin askk❤
Hayir kimseyle bi rekabet icinde deilim.Keyfim istedi actimHb:) rakip topik he
Hayirli olsun o zaman:)Hayir kimseyle bi rekabet icinde deilim.Keyfim istedi actim
TesekkurlerHayirli olsun o zaman:)
Tünaydın canım :)günaydın cücük severler:)) ay öğlen olmuş tünaydın o zaman:)