Selam kızlar.. Geçen yaz ben de kuaför maduru oldum. Saçlarım defalarca işlem gördü platin paketler uğruna kalçama değen ipeksi saçlarım gitti yerine mısır püskülü gibi berbat yanmış ıslakken sünen saçlarla kaldım. Kestirmemeye inat ettim ve saçlarım kendi kendine kopmaya kısalmaya devam ettikçe hayret içinde kaldım bi yıl boyunca. Bi iki kez uçlarından aldırdım ve yağ bakımları yaptım bir şekilde toparlandı şimdi saçlarım. Saçlarım yine sarı ama platine cesaret edemiyorum. Yanık saç depresyonu nedir bilirsiniz. Bir de rapunzelken orta boy saçlarla kalmak ve uzamadığını görmek, kestirmemenize rağmen insanlardan ara ara sen saçlarını mı kestirdin sözünü duymak inanın çok moral bozucu. Geçen ay saçlarımın uçlarından aldırdım. Kuaför şu anda saçlarımda yanıkların kalmadığını saçlarımın iyi durumda olduğunu söyledi. Bende farkediyorum zaten. Lakin uçların yıpranmış, kırılmış ve incelmiş olduğu bir gerçek. Yine de yanıktan iyi olduğu kesin.
Ben bir de düzleştiriciden vazgeçemeyenlerdendim. Yaklaşık 2 aydır düzleştiriciyi de bıraktım. Canım isteyince fön çektiriyorum sadece. Saçlarımın boyu aslında ıslakken ve fönlüyken uzun sayılır sırtımda yani ama fönsüz kullanamıyorum orta boy diye tabir ettiğimiz saçlardan oluyo. Ve ben rapunzel halimi çok özledim
Velhasıl kelam, saçlarımı eylül sonuna kadar uzatmak istiyorum. Soğan kürü hem mantığıma yatan hem de zahmetsiz yapılan bi kür. Bu şekilde saç uzatan da bir sürü insan var. Bende bu gün başlıyorum ve sizlerle de bunu paylaşmak istedim.
Saçlarımın şimdiki boyunun resmini yükledim. Bu ıslak hali. Şimdi ilk soğan kürümü uyguluyorum. Gelişmeleri adım adım sizlerle de paylaşacağım :)