Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederim saol kiz iyice bunalima girdi saclari yuzundenTabiki. Soğanı soyup dörde bölüyoruz ve cezveye koyuyoruz. Soğanların seviyesini biraz geçecek şekilde içine su koyuyoruz. Ve ocağa koyup ısıtmaya başlıyoruz. Kaynayınca ben bir dakika daha bekletiyorum ocakta. Sonra altını kapatıyoruz ve soğanları içinden alıp suyun soğumasını bekliyoruz. Biraz ılıyınca kullanmaya başlıyorum ben. Sprey şişesine koyup diplerime sıkıyorum masaj yaparak yediriyorum diplerime. Sonra da uçlarına sıkıyorum. Benim saçlarımda yanma kuruma gibi yıpranmışlıklar da olduğu için ben içine biraz argan badem yağları falan da koyuyorum bazen. Bu tercihe bağlı tabi. Uzamada etkisi de olur diye düşünüyorum. Soğan suyu benim mantığıma yatan bi yöntem canım inşallah kız kardeşin da faydalanır. Bu arada ben de alacağım en kısa zamanda, kardeşin de alırsa faydasını görür belki dax supergro diye bir ürün beyaz kutuda.
dax nerden bulabiliriz acaba birde fiyati nedir daha once duymamistimDax i ben kullanıyorum ve memnunum, dusan girince saça su tutmadan ilk şampuan sürüyorsunuz, sonra sacinizda kopurunce yikiyorsuz, ben hiç arinmama sorunu yaşamadım
Canım watsons tan alcam ben. Senin ne kadar sürede ne kadar uzattı saçlarınıKozmetik mağazalarında bulabilirsin, watsons gibi ben kozmetik mağazasından aldım, internette ya da metro var mağaza orda da görmüştüm
Dax'a bugün başlamış bulunuyorum hanımlar :) bununla ilgili gelişmeleri de yazacağım :)
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz acaba?Koprucuk kemiklerimdeyken sutyeni bagladigimiz yer var ya onun başlangıcına kadar
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz acaba?
Mayıstan beri kullanıyorum canım
Nasıl kullanıyorsun canım?Dax i ben kullanıyorum ve memnunum, dusan girince saça su tutmadan ilk şampuan sürüyorsunuz, sonra sacinizda kopurunce yikiyorsuz, ben hiç arinmama sorunu yaşamadım
Nasıl kullanıyorsun canım?
Çok iyi uzamis senin ya saclarin bende o zaman alsaydim şimdiye belimdeydi demek
Sağol canım şimdiden sonrada kullanabilirsiniz bakım amaçlı
Şuan onu alicak maddi imkanim yok işte o zamanlarda vardi
Anladım canım aslında en iyisi kafaya takmamak düşündükçe uzamıyor sanki
Friksiyon ne?haftada kaç kez?Saç diplerime friksiyon yaparak sürüyorum sonra başıma tulbent sarıp gece uyuyorum sabah kalktığımda yikaniyorum
Her gün yıkamak iyice kurutur saçını, uzatmaya çalışırken hırpalayıp yorma, onun yerine 1 gün yıka ertesi günde karanfil suyu ya da maden suyunu tonik olarak uygula diplere. Saçını yıkamadan 15-20 dk önce saç kremini uç ve boyalara iyice uygula sonra her zamanki yıka, eğer sonuç hoşuna giderse bir süre öyle denersin, amaç saç uçlarını koruyup kurumasını engellemek.Valla artik bilmiyorum. Bebe şampuanı kullanıyorum oda biter çünkü artik her gün yikicam karar aldim. O bitince tresan kullanicam isirganli olani o benim sacimi bi kere çok net hatirliyorum hem düzleştirip hem de dolgun göstermişti ona baslayabilirim. İçine de cam terebentin eklicem. Araliga kadar uzasa bari ya. Artik sadece bakimla uğraşmak istiyorum uzamasini falan beklemek yerine bakim üzerine gitmek istiyorum yillardir sikildim çünkü. Belinde v bi kesim yaptirip sonrasinin hep şampuan krem 2lisi ve arada bi eklediğimiz yağlarla sacimi yikayip cikmak istiyorum zorunluluk değilde keyfime göre bakim yapmak istiyorum. Yitirrr ya yitirrrrrr
Her gün yıkamak iyice kurutur saçını, uzatmaya çalışırken hırpalayıp yorma, onun yerine 1 gün yıka ertesi günde karanfil suyu ya da maden suyunu tonik olarak uygula diplere. Saçını yıkamadan 15-20 dk önce saç kremini uç ve boyalara iyice uygula sonra her zamanki yıka, eğer sonuç hoşuna giderse bir süre öyle denersin, amaç saç uçlarını koruyup kurumasını engellemek.