Soğan suyuyla istenmeyen tüylere çözüm

soğanın kokusu bile caydırmaya yetiyor aslında :umursamaz:
ben dolunay ve idrarı denedim 2 kasım akşamı.normalde ağdadan sonraki 2-3 günde tüylerim ufak ufak çıkmaya başlardı ama 7 gün oldu (şeytan kulağına kurşun yerimseniben) hala çıkmadı ve çıkacak gibi de görülmüyor delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

arkadaşlar ben tüyler için her şeyi deniyorum demiştim ya.. idrarı da denedim bir bacağımda ve sanki kıllar daha bir besili çıktı bende işe yaramadı bu idrar meselesi.
bu arada soğan suyunu tekrar denemek nasip olmadı tüylerin hepsinin çıkmasını bekliyorum ama bazı tüyler alınacak kıvama gelmişken bazıları büyümeyip öylece durmada ısrarlı

yanlış günde denemiş olma mavirenk :lepi:

evet navb ben dolunayda denemedim ama dolunay dışında idrar sürüldüğünde de faydalı olduğunu söyleyenler vardı bende dolunayı beklemedim ama idrarı tekrar denemeyi de düşünmüyorum

mrb ben siteye yeni üye oldum.Daha önce arkadaşımdan duyduğum bir uygulamayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
İstenmeyen tüyler kökten alındıktan sonra soğanı rendeleyip o bölgeye sürüyor ve 1-2 saat bekledikten sonra yıkıyorsunuz.Arkadaşım, bacağında ve koltukaltı bölgesinde bunu 1kere uygulamış ve 3-4 ay sonrası sonucu çıkan tek tük birkaç ince tüy. Bunu bende bir seferliğine bacağımda denedim bacağimda bazı tüyler ince çıkıyor ve bazı bölgelerinde hiç kıl çıkmıyor ama daha önce birçok yöntem denediğim için hangi yöntemin fayda ettiğini pek anlayamadım.
Sizden bu yöntemi deneyenler varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim

nerdesin mavirenk.. deneyimlerini merak ediyoruzzzz.....

ya herkes bunlarlamı uğraşıyor ya :S inanamadım şok geçirdim dolunayda bacağına limon sür güneşli havada sirke sür ,hafif puslu havada soğan sür :::::S:D bu ne böyle yaaa ..

kızlar bende h. sonu uygulacam ama şu aralar hep beyz soğan var arkadaş demişya kırmızı ya dönük soğanla yapılıyor diye

Canım peki sende kıl dönmesi yaptımı? Bende öyle bir etkisi olmadı ama soğan suyunun kıl dönmesi yapabileceği yazılmıştı.
Benim bacağımda siyah siyah kıl kökleri var büyümüyorlar da öylece duruyorlar ama bu soğandan sonra değil limon suyundan sonra oldu.Onlar için ne yapcağımıda bilmiyorum

kızlar benim bacaklarımda hiç bi zaman kıl dönmesi batık gibi sorunlar olmadı,epilasyondan sonra hiç su değdirmiyorum ve bepanthene plus sürüyorum,hem enfeksiyona karşı koruyor hem de cildi onarıyor.

bende limon kullaniyordum
agda yaptiktan sonra limon suyunu suruyorum bolgelere... azaltir diye umut ediyorum
biraz geç uzuyor, birde sadece bacagim ve koltuk altindaki killari inceltiyor!!!

Soğanı yaptım dün leşş gibi koktu yav. :sinifsinif:

bence soğan suyunu yapmayın. sarımsak hele asla! kellerin başına sarımsak sürdüğünü duymuştum saç çıkarıyormuş. hatta kaşlarında boşluk ve seyreklik olan yerlere sarımsak sürüpte kaş çıkaran arkadaşlarım var. soğan ve sarımsak bence aynı bitki familyasından ben olsam denemezdim. ama tuz ve limon mantıklı olabilir bende birkaç kere denedim mucize yaratmadı ama düzenli kullanılırsa belki işe yarar çünkü biraz incelme olmuştu

ya kızlar soğan suyu mu sürcez.
yoksa soğanı közleyip,kara merhem ve sarımsakla yapılan bir tarif var.
ikisi farklı hangisi etkili bilen varsa yazsın lütfen ya...

haklısın insanın kafası çok karışıyor.ben birçok yöntem denedim çok düzenli olmasada.bioder krem,serum,gutto,limon suyu,soğan suyu,bakla,iğneli epilasyon.
Bioder krem kullanıldığı sürece tüyleri inceltiyor ve cildi de daha pürüssüz ve yumuşak yapıyor ama hergün kullanılması zor.ben tüyleri aldıktan sonra 2-3 gün kullanıyordum tüyler çıkmaya başlayınca etki etmeyeceğini düşünüyordum tabii birde üşeniyordum sürekli sürmeye ve çamaşırlarıma boyası çıkıyordu.serumunu düzenli kullandım 3 ay ama pek bi etkisini göremedim.
Gutto kremide çok düzenli kullanamadım tüyleri aldıktan sonra 2-3 gün sürebiliyordum.ama etkisini gördüm özellikle bikini bölgesi ve koltukaltında yer yer boşluklar var.birazda tüylerin geç çıkmasını sağlıyordu.
Limon suyunuda bacağımın bir bölgesinde denedim tam anlayamadım ama sanırım işe yarıyor.
Baklayı da bir kez denedim sanırım o da işe yarıyor.
ığneli epilasyonu da göbek bölgesine 2,göğüse 3 seans yaptırdım çok az bir faydasını
gördüm.bunun için doğru yeri bulmak gerekiyor.epilasyon yaparken birkaç tane de ince tüylere uygulama yapmıştı onlar birdaha çıkmadı.
Tüyleri dolunayda yada ay küçülürken almanında işe yaradığını düşünüyorum ama idrar meselesini denemedim
ayrıca eldiven ve sirle almakta oldukça faydalı
şimdi de bir bacağıma soğan suyu bir bacağıma limon suyu sürmeyi düşünüyorum.deneme tahtasına döndüm.ayrıca iğneli epilasyonda iyi bir yer bulursam param olduğunda tekrar gitmeyi düşünüyorum.
deneyelim arkadaşlarki birbirimizle paylaşalımeminim birinden birisi kesin çözüm hadi bakalım herkes deniyor ve yazıyor sonuçlarını :1:

bende konuyu takip edicem deneyenler lütfen yorum bıraksınlar bide ben yüzümdeki tüyleri aldıktan sonra yüzüm sivilceleniyo acaba yüzüme ağda yaptıktan sonra sürsem kötü edermi?

Canım o gözenekler açıldığı için olur. Bir kaç gün sıkılaştırıcı tonik veya buz uygulamalısınız

deneyıp sonuc alan varmı bırde lımon yakar ama soganda yakıyormu deneyen varmı

Back