Soğan suyuyla istenmeyen tüylere çözüm

CADIARZU hımm sarımsağın dökülen kaşlara iyi geldiğini yani kıl köklerini beslediğini düşünürsek soğanın tam tersi bir etki yapması ne kadar ilginç değil mi arkadaşlar sakata gelmeyelim midyata giderken evdeki bulgurdan da olmayalım aman ha!yasakkelime

bi kısım tüyü cımbızla aldım...ve ardından soğan suyu sürdüm..sivilcelere de soğan sürüldüğünü düşününce batık ve kıl dönmelerine de iyi gelirmiş gibi geldi...aslında umutluyum..ya da bu kez gerçekten inanmak istiyorum...kurtulalım şu tüylerden artık lazere paramız yetsin diye beklemeyelim :((

meis canım soğan suyunu sen uygulamışsın sonucu bizimle paylaşırmısın

hanımlar ben geçen ay bacaklarımı aldığımda soğan suyunu sürdüm iki gece,bu ay biraz daha az çıktılar diyebilirim. yalnız kızlar soğan suyu çok kötü kokuyor,kendimden nefret ettim resmen :) ilk seferinde tüm gece bekletmiştim,ikincisinde bi kaç saat bekletip banyoda yıkadım bacaklarımı.tüyler için tam bi şey diyemeceğim ama bacaklarım pürüzsüz ve yumuşacık oldu kızlar,inanamadım . dün bacaklarımı aldım bugün gene yapacağım soğan suyunu,tüyleri azaltmayacaksa bile o pürüzsüzlüğe ve yumuşaklık için değer kızlar.

hanımlar ben geçen ay bacaklarımı aldığımda soğan suyunu sürdüm iki gece,bu ay biraz daha az çıktılar diyebilirim. yalnız kızlar soğan suyu çok kötü kokuyor,kendimden nefret ettim resmen :) ilk seferinde tüm gece bekletmiştim,ikincisinde bi kaç saat bekletip banyoda yıkadım bacaklarımı.tüyler için tam bi şey diyemeceğim ama bacaklarım pürüzsüz ve yumuşacık oldu kızlar,inanamadım . dün bacaklarımı aldım bugün gene yapacağım soğan suyunu,tüyleri azaltmayacaksa bile o pürüzsüzlüğe ve yumuşaklık için değer kızlar.

Canım peki sende kıl dönmesi yaptımı? Bende öyle bir etkisi olmadı ama soğan suyunun kıl dönmesi yapabileceği yazılmıştı.
Benim bacağımda siyah siyah kıl kökleri var büyümüyorlar da öylece duruyorlar ama bu soğandan sonra değil limon suyundan sonra oldu.Onlar için ne yapcağımıda bilmiyorum

Canım peki sende kıl dönmesi yaptımı? Bende öyle bir etkisi olmadı ama soğan suyunun kıl dönmesi yapabileceği yazılmıştı.
Benim bacağımda siyah siyah kıl kökleri var büyümüyorlar da öylece duruyorlar ama bu soğandan sonra değil limon suyundan sonra oldu.Onlar için ne yapcağımıda bilmiyorum

benim epilatörden sonra oluyo siyah kıl köklri batıklar dönmeler bunların nedeni suçlusu soğan limon olmaz diye düşünüyorum çünkü ben hiç bişi kullanmıyorum

birde siyah merhemden bahsedilmiş annem bize dışarı çıkamayan sivilclerimizde kullanmamız için verirdi hani kızarıklık ve ağrı olur ya deri altındakini iltihabı toplar çıkarır üste
bilmek isteyenler için yazayım dedim a.s.

ilginçmiŞ=)

evet ilginç siyah merhem batıklarda da etkili olur mu ki? aktarda mı satılıyor bu siyah merhem?

ben 3-4 sene öncesinde 2 kere denedim
ciddi azalma oluyo evet ama devamını getiremedim
2 saat değil yarım saat beklemeniz yeterli
sonra gidip duşunuzu alabilirsiniz
1 soğanı rendeleyip tülbent gibi bişeye koyup suyunu çıkarabilirsiniz
sonrada pamukla sürebilirsiniz
ciidden işe yarıyo ama benim gibi üşengeç insanlara göre değil
epilixsiri bile kullanamadım yauf :delphin:

arkadaşlar ben tüyler için her şeyi deniyorum demiştim ya.. idrarı da denedim bir bacağımda ve sanki kıllar daha bir besili çıktı bende işe yaramadı bu idrar meselesi.
bu arada soğan suyunu tekrar denemek nasip olmadı tüylerin hepsinin çıkmasını bekliyorum ama bazı tüyler alınacak kıvama gelmişken bazıları büyümeyip öylece durmada ısrarlı

ilona peki bu azalma kalıcı mı yoksa belli bir dönemden sonra eski halini alıyor mu?

Bence denencek çözüm değil bunun yerine limon ve tuzu yapın.
Soğan arkadaşların dediği gibi kokar yıkasanız bile cildinize yapışıyor 2 gün kokusu çıkmıyor.
Öğk iğrenç.
-tatlicadiarzu-

arkadaşlar bu soğan yöntemini bende duymuştum bir komşumdan ve gerçekten tüysüz bebek gibi bir cildi vardı.ama onun söylediği sarı kabuklu ama içi hafif kırmızaya dönen bir soğanla yapılması gerektiğini söylemişti.ben sadece bacaklarımda bir kez denedim ve nerdeyse yok denecek kadar az ve çıkan 3-5 tüyde cılız elinle bile yolabiliyosun.yakın bir zamanda diğer yerlerdede denicemyerimseniben

laksu senin adına çok sevindim darısı başımıza inşallah

Çok ilginç ya bende biran önce denemek istiyorum.Gelişmeleri yazarım.Tuz ve limonu nasıl yapıyorsunuz peki.

Soğan kokusu iki saat bekletilince ne olur düşünemiyorum:1ninca:
Yok yok en güzeli ağdadan sonra limon tuz.

laksu gerçekten bi sürüşte mi bitti kılların. nasıl yaptın peki. ayrıntılı tarif verebilir misin? kaç gün kaç kere ? bu soğan suyunu deneyip kurtulan başka birileri var mı? yardımmmmmmmmmmmm
o kadar çok yöntem duyorum ki! sapıttım valla. hala kıllıyım. hangisini denesem diye düşünüyorum kara kara. lütfen soğan suyyunu deneyenler sonuçları yazsınlar. merakla bekliyorum.kafamçokkarıştı

laksu bu arada bişey daha sorcam acaba tuyün durunu da önemli. kabaca sorması ayıp özür tuylerin sert ve kalınmıydı. yoksa ince ve cılız mıydı. yada seyrek sık... çok oluyorum dimi :Saruboceq:benimkiler sert sık ve gani gani...

arkadaşlar işinize karışmak istemem ama söylemeden edemeyeceğim,soğanda sülfür maddeleri var,kılın yapısındada sülfür bağları var,soğan uygulaması yaparak kılları dahada güçlendirmiş olursunuz bence.
bi yerde sarımsak uygulamasındanda bahsedilmişti,sarımsaktada aynı maddeler var
bence iyice araştırmadan uygulama yapmayın

Back