Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi kısım tüyü cımbızla aldım...ve ardından soğan suyu sürdüm..sivilcelere de soğan sürüldüğünü düşününce batık ve kıl dönmelerine de iyi gelirmiş gibi geldi...aslında umutluyum..ya da bu kez gerçekten inanmak istiyorum...kurtulalım şu tüylerden artık lazere paramız yetsin diye beklemeyelim (
hanımlar ben geçen ay bacaklarımı aldığımda soğan suyunu sürdüm iki gece,bu ay biraz daha az çıktılar diyebilirim. yalnız kızlar soğan suyu çok kötü kokuyor,kendimden nefret ettim resmen :) ilk seferinde tüm gece bekletmiştim,ikincisinde bi kaç saat bekletip banyoda yıkadım bacaklarımı.tüyler için tam bi şey diyemeceğim ama bacaklarım pürüzsüz ve yumuşacık oldu kızlar,inanamadım . dün bacaklarımı aldım bugün gene yapacağım soğan suyunu,tüyleri azaltmayacaksa bile o pürüzsüzlüğe ve yumuşaklık için değer kızlar.
Canım peki sende kıl dönmesi yaptımı? Bende öyle bir etkisi olmadı ama soğan suyunun kıl dönmesi yapabileceği yazılmıştı.
Benim bacağımda siyah siyah kıl kökleri var büyümüyorlar da öylece duruyorlar ama bu soğandan sonra değil limon suyundan sonra oldu.Onlar için ne yapcağımıda bilmiyorum