Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İSTENMEYEN TÜYLERE KESİN ÇÖZÜM YOLU DOĞADAN
Kızlar ben bu tarifi denemedim, o yüzden ayrı bir konu açmak istemedim.
Sarımsak saç çıkartır diye biliyoruz, ama bu tarifte tüyleri yok etmek için kullanılır diyor kafam karıştı doğrusu.:1ninca:
Siz ne dersiniz?gamyoncuiremsu
tuz,limon duymuştumta soğanı yeni öğrendim.
salata malzemesi hepside.artan salatayı sürün oranıza, buranıza:))
bi arkadaşımdan duymuştum sağan suyu kulanan bir kişi de daha sonradan kılları deri altından büyüme yapmış böyle bir riskle karşılaşılabilme ihtimali de var arkadaşlar
bende babaannemden duyardım hep bu soğan suyunu
haklısın insanın kafası çok karışıyor.Ben birçok yöntem denedim çok düzenli olmasada.Bioder krem,serum,gutto,limon suyu,soğan suyu,bakla,iğneli epilasyon.
Bioder krem kullanıldığı sürece tüyleri inceltiyor ve cildi de daha pürüssüz ve yumuşak yapıyor ama hergün kullanılması zor.Ben tüyleri aldıktan sonra 2-3 gün kullanıyordum tüyler çıkmaya başlayınca etki etmeyeceğini düşünüyordum tabii birde üşeniyordum sürekli sürmeye ve çamaşırlarıma boyası çıkıyordu.Serumunu düzenli kullandım 3 ay ama pek bi etkisini göremedim.
Gutto kremide çok düzenli kullanamadım tüyleri aldıktan sonra 2-3 gün sürebiliyordum.Ama etkisini gördüm özellikle bikini bölgesi ve koltukaltında yer yer boşluklar var.Birazda tüylerin geç çıkmasını sağlıyordu.
Limon suyunuda bacağımın bir bölgesinde denedim tam anlayamadım ama sanırım işe yarıyor.
Baklayı da bir kez denedim sanırım o da işe yarıyor.
İğneli epilasyonu da göbek bölgesine 2,göğüse 3 seans yaptırdım çok az bir faydasını gördüm.Bunun için doğru yeri bulmak gerekiyor.Epilasyon yaparken birkaç tane de ince tüylere uygulama yapmıştı onlar birdaha çıkmadı.
Tüyleri dolunayda yada ay küçülürken almanında işe yaradığını düşünüyorum ama idrar meselesini denemedim
Ayrıca eldiven ve sirle almakta oldukça faydalı
Şimdi de bir bacağıma soğan suyu bir bacağıma limon suyu sürmeyi düşünüyorum.Deneme tahtasına döndüm.Ayrıca iğneli epilasyonda iyi bir yer bulursam param olduğunda tekrar gitmeyi düşünüyorum.
bi arkadaşımdan duymuştum sağan suyu kulanan bir kişi de daha sonradan kılları deri altından büyüme yapmış böyle bir riskle karşılaşılabilme ihtimali de var arkadaşlar
arkadaşlar bu dolunayda bir bacağıma limon+tuz bir bacağımada soğan suyu deneyecektim ama sol bacağımı temizleyip limon sürdükten sonra hastalandım:kedi: yani işim yarım kaldı soğanı uygulayamadım