• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyuyla istenmeyen tüylere çözüm

İSTENMEYEN TÜYLERE KESİN ÇÖZÜM YOLU DOĞADAN

Kızlar ben bu tarifi denemedim, o yüzden ayrı bir konu açmak istemedim.
Sarımsak saç çıkartır diye biliyoruz, ama bu tarifte tüyleri yok etmek için kullanılır diyor kafam karıştı doğrusu.:1ninca:
Siz ne dersiniz?gamyoncuiremsu

Siyah merham dediği kimbilir ne içinde kimbilir ne var. Birşey olsa hesap soracak yer bulamayız markası bile belli değildir.. Ayrıca gerçekten böyle birşey olsaydi yani tüylerden tamamen kurtaran - hem de 1 haftada - bir formül olsaydı çoktaaaaaaaan duyardık hatta birileri bunun patentini satın alırdı da kremini yağını vs. üretirdi. Dolayısıyla bana hiç inandırıcı gelmiyor.

tuz,limon duymuştumta soğanı yeni öğrendim.

salata malzemesi hepside.artan salatayı sürün oranıza, buranıza:))

sarımsakta kükürt çeşitleri var bu yüzden saç çıkarmaya yardımcı bi bitki
sarımsak asla kıl yok etmek için kullanılamazzz,saç çıkarır
içeriğinde hipolidemik maddeler olduğu halde bünyesinde kükürt içermesi sebebiyle sarımsak özellikle erkeklerde saç dökülmesi şikayetlerinde çok iyi sonuç veren bir bitkidir.
tuz termal bir madde ,tuzunda çeşitleri var ,içindeki iyot miktarı vs önemli,çok çok bi fikrim yok ama belki termal etkiyle kıl kökü yağlarını azaltmaya yardım ediyordur,limon yağları çözmüyor ,oral olarak alındığında c vitamini içermesi sebiyle bazı enzimleri harekete geçirerek metobolizmayı hızlandırıyor,yani deri altındaki yağlara direkt bi etkisi yok(kıl kökünü besleyen yağları kastediyorum)
uygulayıp uygulamamak size kalmış arkadaşlar...

tuz,limon duymuştumta soğanı yeni öğrendim.

salata malzemesi hepside.artan salatayı sürün oranıza, buranıza:))

Evet bende tuz limon yapıyorum... uzun vadede etki ediyor, gerçi bu ara yaz zamanı yolculuklarla geçti vaktim o yüzden pek yapamadım kışın devam.. sırlı ağda bantlarıyla beraber bende işe yarıyor sanki..

tuz kullanmıyorum ama limonun faydasını gördüm geç çıkıyo azalma var hemde güçsüzleşiyo tabi aman aman birden kurtuldum diyemezsiniz bölge bölge açılmalar oluyo tabi zaten limonu sürünce çok yakıyo bide üstüne tuz düşünemiyorum.

Limon denemek isteyen varsa evet faydası var bence

soğan suyunu deneyenler sonuçlarını bizimle paylaşırlarsa sevinirim.Ben dolunayı bekliyorum.doğrusu benimde kafam çok karışık kendimi parçalara bölüp her bölgede farklı birşey mi uygulasamfisfisfis

bi arkadaşımdan duymuştum sağan suyu kulanan bir kişi de daha sonradan kılları deri altından büyüme yapmış böyle bir riskle karşılaşılabilme ihtimali de var arkadaşlar

arkadasım şimdi söylediğin önemli bir konu .deri altında büyüdügü kesinmi yada öyleyse nasıl bir çözüm bulmuş o kişi.:1shok::1shok:

arkadaşlar bu dolunayda bir bacağıma limon+tuz bir bacağımada soğan suyu deneyecektim ama sol bacağımı temizleyip limon sürdükten sonra hastalandım:kedi: yani işim yarım kaldı soğanı uygulayamadım:utangac:

haklısın insanın kafası çok karışıyor.Ben birçok yöntem denedim çok düzenli olmasada.Bioder krem,serum,gutto,limon suyu,soğan suyu,bakla,iğneli epilasyon.
Bioder krem kullanıldığı sürece tüyleri inceltiyor ve cildi de daha pürüssüz ve yumuşak yapıyor ama hergün kullanılması zor.Ben tüyleri aldıktan sonra 2-3 gün kullanıyordum tüyler çıkmaya başlayınca etki etmeyeceğini düşünüyordum tabii birde üşeniyordum sürekli sürmeye ve çamaşırlarıma boyası çıkıyordu.Serumunu düzenli kullandım 3 ay ama pek bi etkisini göremedim.
Gutto kremide çok düzenli kullanamadım tüyleri aldıktan sonra 2-3 gün sürebiliyordum.Ama etkisini gördüm özellikle bikini bölgesi ve koltukaltında yer yer boşluklar var.Birazda tüylerin geç çıkmasını sağlıyordu.
Limon suyunuda bacağımın bir bölgesinde denedim tam anlayamadım ama sanırım işe yarıyor.
Baklayı da bir kez denedim sanırım o da işe yarıyor.
İğneli epilasyonu da göbek bölgesine 2,göğüse 3 seans yaptırdım çok az bir faydasını gördüm.Bunun için doğru yeri bulmak gerekiyor.Epilasyon yaparken birkaç tane de ince tüylere uygulama yapmıştı onlar birdaha çıkmadı.
Tüyleri dolunayda yada ay küçülürken almanında işe yaradığını düşünüyorum ama idrar meselesini denemedim
Ayrıca eldiven ve sirle almakta oldukça faydalı
Şimdi de bir bacağıma soğan suyu bir bacağıma limon suyu sürmeyi düşünüyorum.Deneme tahtasına döndüm.Ayrıca iğneli epilasyonda iyi bir yer bulursam param olduğunda tekrar gitmeyi düşünüyorum.

var olan bütün yöntemleri denemişsin mavirenk:roflol:
bu konuda seni yetkin gördüm:lepi:
konunun takipcisiyim..kaydirigubbakcemile5 soğanı denemek riskli kokusundan dolayı akannehir
tuz-limon suyu karışımını deneyeceğim. hemen sonuç alınmaz nasılsa 1 -2 ay tuz limon oyalar beni sonrasında soğana bakarız artık sendeki gelişmelere görekaydirigubbakcemile2

[
bi arkadaşımdan duymuştum sağan suyu kulanan bir kişi de daha sonradan kılları deri altından büyüme yapmış böyle bir riskle karşılaşılabilme ihtimali de var arkadaşlar

deri altında büyüme yapmasına tek sebep soğan suyu değil ki.. epilatörle aldıgında da oluyor eldivenle aldıgında da. suç soğanda değil:lepi:

arkadaşlar bu dolunayda bir bacağıma limon+tuz bir bacağımada soğan suyu deneyecektim ama sol bacağımı temizleyip limon sürdükten sonra hastalandım:kedi: yani işim yarım kaldı soğanı uygulayamadım:utangac:

limon tuz konusunda gelişmeleri paylaşırsan sevinirm mavirenkvereliniortak

canım insanın kıl tüy problemi olunca her yolu deniyor işte..bu arada idrarı da denemeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
limon tuz konusunda şunu söyleyebilirim daha geç çıkmasını sağlıyor bunun dışında güzel bir gelişme olursa paylaşırımkaydirigubbakcemile5

limon- tuza bende bugun başladım
yoldukça sürmeye devam kaydirigubbakcemile3
limon- tuz ve bakladan ümitliyim :lepi:
limon -tuz yumuşatıyor cildi sankikaydirigubbakcemile2

Back