Saç Bakım Ürünleri soğan suyu

sunglases

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
140
0
arkadaşlar saçlara soğan suyu sürdüğümüzde parladığını duydum İnternette de yazıyor
ama nasıl kullanılması gerektiği hakkında bilgi yok.
bilgisi olan var mı ?

hatta renginde de cok hos bir değişim yapıyormuş diye duydum. ama denemedim...

canım 2 yada 3 soğanı rendele...saçlarına yedir ve streçle sar biraz beklet ve yıka

Benim bildiğim tarifi (yabancı bir sitede görmüştüm), soğanın dış kabukları kaynatılıp gece tüm saça sürülüyor ve sabah yıkanıyor. Parlatıyor ve düzenli kullanıldığında saç rengini açıyormuş. Hatta bu sitede de vardı tarifi.

saçla ilgili o kadar araştırma yaptım kesinlikle soğanı rendele kaynat ve saçına sür gibi birşeyle karşılaşmadım.. denemeden bilmeden yardımcı olmak adına böyle şeyler önermiyelim şayet denediyseniz bilemeyeceğim.

soğann suyu denilen şey soğanın kabuklarını kaynatıp saçınıza sürüyorsunuz. ve rengini açıyor hemde parlatıyor fakat bu suyu bir miktar gliserin koymalısınız. ben saçlarımın rengini bu yöntemle bir kaç ton açtım çok tutmadım yarım saatte bile fark görülüyor cesareti olanlar sabaha kadar bekletebiliyormuş ama ben korktum nasıl bir renk çıkar kestiremediğim için.

İki haftadır deniyorum, iki gün boyunca saçımda tuttum, diplerim kökten kulak altına kadar, geri kalanı doğal saçımla aynı renk boya ve etkisini sadece ve sadece saçın doğal renginde gösterdi, boyalı kısımlarda hiçbir etki yok açmaya dair, hafif parlama var. Ama doğal renkte inanılmaz bir parlama ve çok hafif açılma var ki o da güneşte ve yoğun ışıkta net belli oluyor.
Soğanın kabuklarını kaynatıp suyu fısfıslı şişeye koyup saçıma sıktım, bu kadar, güneşte bekletmek birşey farketmiyor.

X